NOVO! Omiljene i smrdljive definicije

1. @gps

A sto bi to radio?

2. Dopala mi se ideja i danas sam se bavio njenom praktičnom primenom. Interesantan način sagledavanja shvatanja pojedinih autora-šta on piše, a šta mu se sviđa. Napravio sam popriličnu kolekciju već, a verovatno ću i da je proširim...

3. Lepo je rekao Surovi, znaće ovo jedno 5% ljudi da koristi :). Baš je "do jaja" staviti prvu stranu po popularnosti u saduče.

4. Ovo će biti aktuelno nekoliko dana, i brzo će pasti u zaborav.
    Isto poput odavno zaboravljenih tagova.
    Zanimljiva, ali beznačajna promena.

5. Е стварно ја сад гледам , људи штиклирају дефиниције од пре пет минута као омиљене , иако су , најбоље речено , просечне.

6. @blek

Da ljudi vide da si in kad to lajkujes. Kako si tako zaostao? :)

7. joj ming, nisi ni svestan koliko si u pravu :)

8. Tulumbaće, ja sam zaostao ko rep za krmetom :). I nabijem te nakurac, opet sam plakao danas zbog tvojih američkih filmova, morao sam da ih usandučim.

9. Odlicna stvar! Ovako sam uspio procitati nekoliko dobrih definicija za koje nisam ranije cuo i vidio ih. Samo kliknem na nekog "pametnijeg" autora i pogledam njegove omiljene definicije :-)
    Evo, na primjer, maloprije sam kliknuo na Ciklonov profil i procitao odlican tekst ciji je autor majav

10. @Tulumbac:
    Pa tako ostali mogu saznati nesto novo o meni. Dakle, nista specijalno, ne treba podizati nikakvu prasinu oko ovog noviteta.
    Cisto da stoji i ta stavka na mom profilu...

11. Mnogo dobra ideja! Aplauz! :)

12. "Pa tako ostali mogu saznati nesto novo o meni" - To je uvek bilo presudno.

13. Dobra je ideja, ali smrdi je malo neukusno.Predlažem kaizene da promeniš u npr. bedno,glupo...

14. Da, da, "bedno" je mnogo utešnije!!

15. За сад "Смрди" се употребљава да се означе дефке у којима се помињу говна, дупе и прдење.

16. tu si u pravu :)

promeniću u "glupo" najverovantije ili nešto slično što nema miris...

17. hmm. "odstrel"? mislim da je jasnije šta predstavlja i nije ponižavajuće

18. :Satara: mi svuci interesantno, i i bliza nam je rec nego :odstrel: a moze i :sahrana: svrsen cin pred odlazak na groblje

19. Bolje mi zvuči "moje saučešće" :)

20. to je fino mada slengovski smrdi je dobro, ako smatras da smrdi na plagijat

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.