Tema podrške ženskoj manjini sajta

1. gamby
    Dajte deste gole i moze onda

+1

2. Sojin Komadić mislim da imaš lepše atribute od onih na slici što sam postavljao u temi ideal lepote <3

3. E mis, ne znam sta si kacio na ideal ali ja sam vise kao ona elektricareva u crvenoj haljini
    Samo bez sisa
    Ako ne racunas jedan sloj stomaka u sisu

Majav ne bih bas bila mod, ali ako treba zrtvovacu se za zensku stvar na sajtu. Mada je moj predlog tog tipa naisao na tri dana bana prosli put, tako da nisam bas sigurna koliko je moguce

Elem prvo sto treba da se uradi na ovom sajtu jeste prestanak objektivizacije zena, ako ja vama ne merim te vase male kurceve, ne treba ni vi moje male sise da uzimate u usta, ni bukvalno, ni metaforicki

Evo na primer Bohor, jadnicak je opeterecen sa mnom, stalno mi prica kako sam vaka naka eeee, a ja jos nijednom ne spomenuh njegovih 9.65 cm celicne erekcije

4. sve preko 5cm tvrde kurcine ovde je natprosecno

5. Ja imam 3cm al mogu dva puta to je onda kao da je 6

6. brt nije vam ovo tema o mikropenisu
    aj uozbiljite se

7. Samo sam hteo da dam podrsku :-(

8. nekom mikro a nekom makro

9. hvala ps
    ali vise bi cenile drugi vid podrske
    uplate na ziro racun koji cu da dostavim cim se konsultujem sa drugim clanicama sajta
    kao i predloge o omasovljavanju ugrozene vrste
    predlog strpacemo vas u zooloski vrt nece biti uvazen
    :*

10. E nakon što se konsultuješ s njima, konsultuj se i sa stevčom na koji način da promovišeš žiro račun

11. Evo za početak možeš na ovaj post da odgovoriš žiro računom npr, to ti je prvi besplatan stevčov savet, ostale plaćaš, poslaće ti žiro račun i pre nego što dovršiš drugo pitanje

12. Gde je i šta radi Stevčo Ometalo?

13. ne mogu jos nisam kontaktirala ostale zenske clanove
    pravim spisak, za sad sam nasla dva
    moram da vidim na cije ce ime biti racun i kako cemo preusmeriti sredstva jbt
    za sad nam treba organizacija
    ali ideja nigde nema
    prestani da jedes fekalije i pomozi

14. Je l se računa Vialpando kao žena?

15. Ček, iscimaću kutiju da dođe, možda i vidi ovo iz offa.

16. ako ima kurac makar i od dva cm ne racuna se ugulag
    ae lukac

17. Ne trebate nam na sajtu sto se mene tice
    Ionako vise
    Ne kacite slike
    Na fotografije
    Vukajlijasa
    Nego samo smarate

Trenutno najnezanimljiviji clanovi na saju
    Ste vi zene tj Soja
    Nije nista bila zanimljivija ni Kosmopolita npr

Samo lozite ove pacenike ovde
    Vi radite to

18. To cu u cv da stavim, sto sam pobedila u ovako zestokoj konkurenciji
    A sad mars :*

19. Čekaj dve žene na sajtu su dva Sojina naloga, od kojih jedan nije odsekao kurac. Je l pratim radnju za sad?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.