- sbanovan
Labo, što nameštaš informativno izbijanje bubrega čoveku
- l
dajte onda pljuni po vucicu, a to se nikako ne odnosi na naseg predsednika.ne, nego na milana vucica iz sremskih karlovaca.valjda je ovo slobodarski forum.kad mozemo da pljujemo po reprezentaciji onda mozemo po svemu
- sbanovan
Upravo sam imao posetu neke gospode koja su radikalno promenila moje mišljenje o Vučiću, samo vi cepajte a ja odoh da uplatim banju petnes dana
- sbanovan
Je li botine naprednjačke i ti kajzene, jel mislite da vas nismo provalili da ste ukinuli postere i reakcije?! To samo debili poput vas mogu da unište kulturno blago ove zemlje zarad eliminacije glasa opozicije.. jebo vam ja mater!!!
- sbanovan
Ovde ćemo da kačimo sve vaše afere.. i vaše i vaših pajtosa tipa vučićević iz snsformera.. nećemo stati dok nam i forum ne ugasite!
- l
hahah tako je, gasi rezimski sajt narode
- sbanovan
Hahaha obrisaće nam temu kajzen sendvičar, pitam se samo za koliko si nas prodao i jel ukusan sendvič botino hahaha
- sbanovan
Kad ćemo na ulicu da rušimo govna naprednjačka braćo?!
- sbanovan
KAIZENOV AVATAR JE HAHA ENO GA AKTIVAN JE OPET UZRUJALA GA TEMA HAHAHA BOTINA SAD ĆE DA NAS POBANUJE
- sbanovan
POMOĆIĆEMO TI DA GA IZVADIŠ IZ DUPETA, UZ TEBE SMO KAJZENE, ODAVDE POČINJE RUŠENJE POLITIČKO-MAFIJAŠKE SPREGE ALEKSANDRA I ANDREJA VUČIĆA
https://i.ytimg.com/vi/RcrfQ72K6Z4/hqdefault.jpg - sbanovan
Neka ti poslednje reči budu živeli drugovi vukajlijaši i posteri i reakcije!

Kajzene zasto dozvoljavas da te pritiskaju tako?? Prdruzi se pobuni, SRUSIMO ZAJEDNO VUCICA NA SAJTU WWW.VUKAJLIJA.COM
Saljivi smo dok nam se neko ne zameri, a ti, Vucicu, ti si gotov
- sbanovan
Koliko Siniša Mali ima stanova u bugarskoj
Kako ih je stekao
Šta je bilo sa doktoratom Nebojše Stefanovića
Šta kvalifikuje Sinišu Malog za ministra finansija
Ko gura ženu Dragana J Vučićevića u upravne odbore
Za koji posao Danica Drašković prima platu 7 hiljada evra
Ko je vlasnik Win WinaNASTAVIĆEMO DOK NE SAKUPIMO SVE VAŠE LOPOVLUKE NA JEDNOM MESTU!