SNS - Srpska Napredna Stranka i Aleksandar Vucic

  1. edit: mislim na zvezdine

    Drzi on i partizanovce i radovce ne brini se kraljevcanine

    Navijaci+jeftin lebac+zamlacivanje tole super lige=socijalni mir

    I naravno pivo apatinsko 39 dinara

    :D

    Да. Све навијачке групе су купљене. Ниједна навијачка група се није побунила против Мирдите, нико не прозива Вучића, туку те на стадиону, ако не скандираш нарко-дилерима, тј. самопрозваним вођама навијача (Дуњић, Сале Мутави и онај вођа Фирме што су га изрешетали прошле године, не знам му име). Патриоте су колико и онај билмез Вацић. Вичу: "Косово је Србија!", а ваљају шиптарско бело, мајку им јебем да им јебем. Још уз себе привлаче хорду наложених клинаца који витлају ножевима и пајсерима за грам вутре. Зато ни на Маракани, ни на ЈНА немаш ни пун Север, ни пун Југ. Неће прави навијачи са лажним Делијама и лажним Гробарима.

    ЕДИТ:

    kad oslabi vlast, doci ce do opresije sns-a jer ne moze drugacije i kad na kraju riknu, vulini, maliji, sline i slicni ce podmetnuti vucica na foru "evo ovaj vam je kriv za sve".

    i kad na kraju riknu, vulini, maliji, sline i slicni ce podmetnuti vucica na foru "evo ovaj vam je kriv za sve".

    Па и Милошевића су сјебали јуловци који су 5. октобра 2000. пребегли у ДОС. И Тадића су сјебали његови који су од 2012. почели да прелазе у СНС и СПС. Данас управо бивши жути највише вичу да су жути криви за све. Тако су раније и бивши јуловци највише пљували Милошевића барабар са Чедом.

  2. Nemoj da se nerviraš jer to nije dobro za zdavlje.

  3. fendere nemoj da jedes govna kad nemas pojma, pravi grobari su na misiji rusenja psihopate godinama... sta gledas ti sacicu naoruzanih placenika sa juga (manje od 200), to nisu grobari vec narko dileri koji rade za sluzbu, oni su nas tukli u Pioniru, vucicu pederu je krenulo sa jna, cep svet zna ko su grobari pravi

    nemoj da nas trpas u isti kos sa onima sto mese torte sa brojem jedan, a znali su da skandiraju Tadicu koji nije hteo da potpise Brisel... prodana govna, izdajnici to su delije.

    Kozma kurwo odjebi

  4. Strane sile nam kroje sudbinu već odavno o čemu mi ovde pričamo... Ništa ne možemo mi Srbi da promenimo pod okupacijom smo i ovaj je samo vazal kao i oni prošli... Ali moram da priznam da dobro jebe maloumnu raju, vidi se da je dobro izučio knjigu VLADALAC od Makijavelia i verovatno mu je to omiljena knjiga... kao što kaže Makijaveli "Cilj opravdava sredstvo" a njegov cilj je da večno ostane na vlasti... U svakom slučaju radila nešto ili ne protiv njega, sirotinja raja je najebala.

  5. Labokv je u pravu jebeno sad treba da se nadje skupina mudonja i da kaze STA JE BILO DRZAVO(VUCICU ILI KO GOD) ZABRANJENO BLOKIRANJE JELI OCES DA KAZNJAVAS JELI GLEDAJ SAD MAMU TI JEBEM PA KAZNJAVAJ POSLE PICKO JEDNA I TAMICEM RASPALIM U FONTANU NA SLAVIJI eto ti momentalne blokade a nikoga nema na ulici pa nek kazne mamu svoju

  6. fendere nemoj da jedes govna kad nemas pojma, pravi grobari su na misiji rusenja psihopate godinama...

    Ти једеш говна. Не постоји никаква озбиљна група и никаква мисија, не лупај. Гробари су купљени, нема опозиције. Они се само боре међусобно ко ће више да се увуче у буљу Вучићу.

  7. jebem li ti mater u pičku naćiću te da mi to kažeš u lice, znam ko si botino ćuprijska

    kozma kurwa odjebi

  8. Kakva si paljevina, kako pucaš kada pomenu te tvoje ustašoide. Jedna tribina sa 300 frankcija koji se sami među sobom biju. Takvi mogu samo da skinu Vučićevu sliku sa zida.

  9. jebem li ti mater u pičku naćiću te da mi to kažeš u lice, znam ko si botino ćuprijska

    Ма дувај га, ретарду матори, јебала те твоја авангарда! Не да могу да ти кажем у лице него могу да те изујем из ципела, патика, шта већ носиш. Лепо ти је неко рекао да ти у виртуелносм свету пљујеш, а у реалном гласаш за СНС, као и своих 300 гробарских фракција. Бот говори другима да су ботови, стандардна прича.

  10. Која си ти будала, Бомбаш, не видиш даље од носа. И ја сам страствени навијач Звезде, али не величам ове назови навијаче, а ти као појединац мислиш да си некоме масовна опозиција. Смањи доживљај, одрасти већ једном и прухвати чињеницу да твоје гробље никад није учествовало у рушењу ниједног режима па неће ни сад.
    Делије су прве клицале Србији, а не Гробари.
    Делије су рушиле Слобу, а не Гробари.
    Делије су рушиле Тадића, а не Гробари.

    И сад је мајмун Вучић нашао начин да стане томе на пут, да му се не понови утакмица са Албанијом, па је у све могуће навијачке групе убацио своје људе. Проблем је што су то све го дилер до дилера па се међусобно кољу око територије где ће да ваљају робу, а нико не излази из Вучићевог дупета. Ни вође Делија, ни Гробара, ни Фирме, нико. Нико да писне око Косова, око лошег стандарда, важно је ложење око титула и око тога који играч сме или не сме да дође у клуб.

  11. Kako delije sruse neki rezim nama sve gore

    Ma ko su bre te delije?

  12. Koja sirotinjska spika ovo da navijaci ruse rezime haha

  13. Lol da li neko navijace shvata ozbiljno

  14. Оно да знаш. Како који су режим рушили, сваки следећи је био гори. А све зато што је после пада сваке власти, нова власт узимала кадар претходне, давала им главна места си ад имамо ситуацију да се нама врте у политици једни те исти људи већ деценијама, а ту још постоји ту једна посебна група која је већ 20-30 година је увек део власти. Нису сви у првом плану, делују из прикрајка. А сви они који изнесу револуцију, бивају уклоњени у року од одмах чим дође нова власт. Погледај састав СНС-а из 2011. и 2012. и сада - небо и земља.

    Дошли смо до апсурдних ситуација да бивши жути и динкићевци прелете у СНС и пљују бившу власт и говоре хистерично како су жути криви за све. Тако су 2008. бивши чланови ДСС-а прелетели у ДС и Г17 и пљували Коштуницу. Пре тога су јуловци прелазили у ДОС и пљували Милошевића.

    Koja sirotinjska spika ovo da navijaci ruse rezime haha

    Па и није баш сиротињска спика. На стадионима и у дворанама јесу много пута управо инциденти на трибинама били увод у будуће политичке обрачуне.

  15. https://s22.postimg.cc/ieha2otht/imageproxy.jpg
    domacin iz jagodine je jedina konstanta u ova burna vremena

  16. Dada Fendere, krem drustva sa tribina rukovodi cajtgajstom

  17. https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=06&dd=11&nav_category=11&nav_id=1402962
    JA SE NADAM DA JE OVO TAČNO I DA ĆE SE UBUDUĆE VIŠE TUĆI VUČIĆEVI ČMAROLJUBCI
    ŠTO BI ĆOKI LEGENDA REKO UDRI JAČE
    EDIT

    Kako je rekao, Srbija nije zemlja u kojoj može da se toleriše ovakav akt nasilja, koji se, kaže, nije desio od ubistva Ranka Panića.

    AHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHA

  18. Daj grobari nek sruse 1 sistem mozda pogode iz prve, ovi promasuju since 1980 i plakanja na poljudu

  19. Srba sve manje Srbija sve manja moglo bi se reci da su delije grobari srpskog naroda sto se i moglo naslutiti jos kad su ubili djenerala sve im jevem licemerno antisrpsko

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.