Mudaestro - kladionica specijal SP2018

1. Sem ako na evre ne misliš, ovaj tiket bio za okruglo hiljadu evra tad.

2. Ma bio plus rokao sam minuse te sezone samo i bas za cska odlucim da ga okrenem kakav potez majstora. I onda kad sam ih vezao sa djokovicem mislio da igra sutra a ono djokovic bio u lajvu gubio 2;0 u setovima i 4:2 u gemovima pa bila kvota 7 na njega hahahaha jos trazim sutra kad igra djokovic sta je ovo nije to taj protivnik pa mi neko ovde rekao da je to bilo juce i da je pobijedio evo toplo mi oko jajca kad se setim

3. 10,5 je bila kvota tacno

4. Debili nije tilmo retard kriv sig nego sto koji kurac pisas sad ti pseto koji ti je pa ja sam tebi mogao to svaki dan da radim maltene

5. A minesota protiv golden stejta :D

6. Pa otkud znam coa ako si stavio 100 dinara kolko je onda sta znam nek je svaka kvota 6 npr i eto

7. Onda ne mislimo na isti tiket :) prosla sezona, otvaramo utakmicu 13:0, delirijum...

8. Jaoj jebem ti minesotu sad si mi sjebo toplinu oko kurca

9. A brate sad me teraš da tražim to jbg dobro sad ću nije to baš tako jednostavno bilo

10. Jaoj tad sam zeleo da te udavim ko gambi mene sad

11. Nema, cim neko napise DOLAZI TI OVO ode sve u kurac nema sanse da nije tako

12. Pseto, stvarno si ciganin najgori. Al stvarno jbt. Nemam reči.

13. Plankton ja pricam o utakmici u gostima a ti u beogradu

14. Pa da.. kad smo mi pobedili CSKA tamo? :S

15. Pa pobedili smo

16. Kad smo prekinuli neku crnu seriju ili tako nesto

17. А тројка Ленгфорда у последњим секундама преко Симона косовца за победу и плус, то је утерало колективно курац овде.

18. Nije laki, i to mi je donelo prolaz tada haha ja sam tada igrao na njih i lengforda plus xd

19. Poceo sam danas da vizualizujem sve. I scenu kako ulegne sve, i kako mi cestitaju svi, kako sutra imam jebadu sa naplatom kao i svaki put, itd itd itd. Imao sam deja vu danas dok sam rucao, to mi je ulilo nadu. Od ove godine sam poceo izrazito da verujem u boga. I verovao sam. Mislio sam da je resio da mi da ovo. 12,5k evra nije suma koja menja zivot iz korena ali ga opet menja. S tim bih resio sve i problem, ali sve do jednog. Vec sam proziveo u svojoj glavi bio. Mislio sam sudbina, jebem li ga. Kao da je zapisano bilo, tako sam osecao. Pogotovo kad se desio deja vu, pogotovo kad je urugvaj usao prelako, pogotovu na poluvremenu kad sam mislio maroko dobija crveni a portugal ostaje 0-1. Sad ne mogu da verujem sta se desava. U magnovenju sam nekom.

20. сећам се да је неко контрирао...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.