Mudaestro - kladionica specijal SP2018

1. Brate, izgmizali ste svi ispod kamenja, švajcarac, lignjoslav i ostala bagra. Pao vam kamen sa srca što momci nisu uzeli pare?

Pu jbt, kakav ste šljam od ljudi. Takve iz čista mira šamaramo kad sednu pored našeg stola u kafani.

2. Neko iznenadjujuce postovanje za tilma imam sad

3. Čuj on iz čista mira šamara hahah daj bre odoh da spavam ne mogu ja ovo

4. Tiket je bilo nemoguce braniti jer se igraju dve odjednom. Iz ove perspektive, da, mogao sam odigrati dva iksa na isti tiket, kvota 10-15, stavim sto evra na to i opet sam dobar. Ali sta da je maroko dobio 2-1? Padam. Da sam stavio dve duple sanse, to je mala kvota, mozda 2.5. I sta onda, ulozim 500e na to, Portugal ostane 0-1, puknem tu 500 evra koje moram da odvadim od onih 1000 sto sam cekao portugal. Da, imao bih 500e vise nego sad, ali nije bilo vredno baksuzirati i jebati se za pisljivih 500e. Da sam branio odvojeno u singlu obe tekme duplu sansu, tu bih tek ispusio. A pre svega, juce da me neko pitao sta ces da branis rekao bih samo urugvaj ili nista. Tako da nema tu racunice u branjenju.

5. Meni uopste nije drago sto niste uzeli pare cak sam ovom malom debilku nudio da mu pozajmim pare da brani. A jos manje ce mi moralisati neko ko slika polugole pijane maloletnice kad ih dovedu na urgentni na ispiranje.

6. Maestro trebao si da singliras dve duple sanse i zavrsio bi posao

7. Pogotovo si trebao da branis portugal uzivo sa pobednik ostatka meca maroko na kvotu tipa 4,6

8. Nisam hteo da sirim negativnu energiju pa nisam rekao juce, ona jajara mrtva skudeto pre 10 dana mi se smejao kao podjebavao me sto sam puko onaj tiket od 15k uloga. Kaze maestro laksi za 15 soma. Juce kaze e brt hoces mi dati 50 soma ako ti prodje ovo. Mars mamu ti jebem usranu

9. Ово је као кад неко умре (у овом случају тикети) па народ дође да упали свећу, ту се попије која, прозбори реч, скупи се свет полако па то постане својеврсни сошл ивент.

10. Realno skudeto pisam ti u usta

11. E i laki i pseto da puse crnacki kurac onaj veliki

12. Ps jel se sećaš kad smo čekali Klivlend - Atlanta ahahah

13. neka si pao jebem ti mater u pičku ja, to ti bog vraća sve što si bio debilčina prema svima na ovom sajtu poserem ti se u usta sirotinjska

14. Maestro proći će te posle desetak dana, do tad ćeš biti u nekom poludepresivnom stanju, neće ti biti ni do drkanja fazon, biće ti muka da prodješ pored kladionice a kamoli da udješ u nju i onda ćeš polako početi da se vraćaš u normalu, taman dok krenu englezi i onda ajmo jovo nanovo, izvolite kladionice, da to je moj čmar, krenite sa novom turom kurčeva.

15. Hahahaha somi secam se kad majk muskala predvodi garbidz tajm postavu atlante koja stize minus od 17 poena protiv klivlenda i vraca se lebron na parket i kradu loptu i sve i zadnjih 30 sekundi ko iz filma sa sve nemogucnosti da ubace loptu u igru za 5 sekundi hahaha boze kolko smo prokleti

16. Gambi popusis mi kurac druze

17. Bas si onako veliki govnar nisam stekao do sad utisak da si takav

Izgleda da su svi kosovari na kraju ipak isti jbg

18. A sto sam govnar jbt ja i dalje ne provaljujem sta ti radim trenutno? Ok malo sam ti vrv skakao po zivcima ali nisam vas pomenuo vise od pola sata fazon evociramo uspomene neke od kad nisi bio tu

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.