Mudaestro - kladionica specijal SP2018

1. Škudeto, čuj mene tilmo, pa Jova Radovanović povuci ručnu, to je neki rang šaljivosti :D

2. Džabe, ne kapiraš ti ništa, ganglijo bosanska

3. Ne ofiraj se više, nisi zanimljiv :D
    To je taj tvoj modus operandi, pokušaš nekom šaljivom doskočicom pa kad vidiš da ne možeš istrolovati nekoga tako onda krene vrijeđanje, otprilike 13 godina dječurlija u školama pa kao mangupi, e tako se ti ponašaš jadan mali škudo, poližeš mi mudo ahahahhahah

4. I onda dođe pseto i kaže kako uvek navija protiv kladionice
    pa kako navijati protiv kladionice kad ovakve dileje ostave soma evra za jebeno svecko i bar da je jedini ovakvih dileja ko maestro ima ko blata
    ovce su za šišanje uvek bilo i biće

5. Ne ofiraj se više, nisi zanimljiv :D
    To je taj tvoj modus operandi, pokušaš nekom šaljivom doskočicom pa kad vidiš da ne možeš istrolovati nekoga tako onda krene vrijeđanje, otprilike 13 godina dječurlija u školama pa kao mangupi, e tako se ti ponašaš jadan mali škudo, poližeš mi mudo ahahahhahah

Da prištedim slova na nešto interesantnije od tovarenja proste bosančine, sam si sebi dao odgovor na uzrast kojem priliči ovakva replika

otprilike 13 godina dječurlija u školama

P. S. Kakav stil sklapanja rečenice. Blam

6. hnjo hnjo hnjo hnjo ahahhahhahahah jadnik maleni, dirao čika skočimiš :'(

7. Haha, opet proradio pedo-medo, jel isto tako startuješ 14-godišnjakinje sa tim čika skočimiš? DA TI DAM BONU, BA?

8. Ne, startuju one mene, ne znaš ti to :)

9. Skočko, niaam ja Škudeto ali sa jednim moramnda se složim. Objave su ti previše brđanske, napaljene, paorske.

Cenim da nisi loš čovek, ali.gledaj da bideš isšlifovaniji malo.

10. De si intelektualna gromado, kako ide šaltanje? :D

11. Tilmo analiziraj mene druže

12. Dežurni analitičar Tilmodetto

13. Mrš bre pedofilčino

14. Nabrijan je i lud i ljut al je čivavica i svi mu se smiju ahahhahaha

15. Nemaš ono nešto, Skočimiše.. Fali tu puno toga, da uopštimo- šlifa, ne znam treba li ti još 50 života u tom BeGeU da klepiš neku foru? Verovatno se i dalje dičiš bosančinom po lokalima/pri uspostavi komunikacije, batali veruj mi, to je za sramotu, nije za ponos. Prelak si za driblanje, uzeće ti sve, ma uuuzeće ti sve

16. Da, ne može se proći ulicom od tih što im uzimate sve, evo svi se žale svakodnevno kako nišlijske mange otimaju sve nama sirotim bosancima ahahhaha jebem ti sunce plačem bukvalno ahahhah

17. Škudeto glupander, pokušava da zajebava

18. A neka ga jadan, neka se uči, svi smo mi tako na početku :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.