Светско првенство у фудбалу - ЗАБРАЊЕНО ЗА ПСЕ И СРБЕ (трећа срећа)

1. Dal tera neki inat ili je stvarno skrenuo od patološke mržnje, nadam se da je ovo prvo

2. Svaka nova tema o sp na ovom sajtu sve gori i gori kancer. Trebalo je da stanemo sa otvaranjem novih nakon što je prva otišla u kurac.

3. Ljudi sa teme koji imaju jeftinije ulaznice nisu me razumeli: mene savršeno boli kita ko za koga navija, ko pusta koje pesme i pali koje zastave, samo kažem da ako si Srbin, a navijaš za Hrvatsku iskreno, imaš neki problem u glavi. Taj problem je u vidu nepodnošljive agonije zbog sopstvenog samozgražavanja koje vuče korene iz detinjstva. Ne kažem da treba navijati PROTIV hrvata. Ovo Bohor što navija za Hrvate nije pravo navijanje lolo, ide na kurac ortacima

No1etovo jeste.

4. Ali prozivanje Vulina, Đuke, Đurića... ti ljudi tobom vladaju lolo kad bi im dospeo na radar, a što nećeš jer si nebitan, mogli bi život da ti unište, čisto iz sprdnje, što više o tebi govori, ti random prozivaču političara loloA potpuno si nemoćan da ih ikako skineš sa kurta/murta sedla.

5. Postoji univerzalan odgovor : Fudbal nije politika.

6. A ti si glup ako misliš da nije. Fudbal je malo toga van politike.

7. A taj manji deo van politike je čist kriminal

8. I ako ode u ovom smeru, ova će tema biti sve osim fudbala

9. Čak i Zapata razume, izgleda da ga je brojanje sedišta i pokradeni novci dozvalo u pamet xd

10. tih sto jedete govna.politicki stavovi i pogled na svet baje malog knindze

11. da fudbal ima veze sa politikom ameri bi bili prvi

12. Ameri bi bili prvi kada bi želeli da budu prvi, tj kada bi ih soker malo više zanimao

13. Pa kad si na balkanu, sve ti ima veze sa politikom. Muzika, sport, umetnost..

14. I onda lik koji tvrdi da smo mi zaglupljena masa kojom se manipuliše, izjavi da ne može ništa da se promeni i da treba da se ćuti i trpi makar te vodili na streljanje.

Drago mi je što sam neobrazovani uličar. Džiber. Stvarno. Šabanluk je keva

15. Moraću da vratim stanje kad me je Zapata pljuvao i mrzeo, sad mi je to plus

16. Kad sam te be pljuvao ja ni ne znam ko si u originalu

17. Potvrdio si se, to je glavno

Čekaj sad

PANI, JEL IMA SRBIJA IZLAZ NA MORE?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.