Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
I jebote, čemu ta histerija oko navijanja za Hrvate? Ne znam da li iko kapira koliko je fašistički prozivati ljude što navijaju za nekog u fubalu?
Boh, cenim da bi pucao na Hrvate, ali se ne bi iživljavao, svakako. Mada u suštini, koji smo dodir ti i ja imali sa njima uopšte po našim krajevima, baš bi me boleo kurac. Eno spomenika gde hoćeš, naših momaka koji su ostavili kosti braneći ničije gudure
sad je ta mrznja odlika gluposti i zatucanosti, ima je na obe strane..oni koji je sire rade to jer njima odgovara a marva ce da se lozi, pali zastave i prica price o ustasama i cetnicima.bas me zanima do kad ce to da traje
Al ne kapiram kako smo tako uništeni duhom. Pa šveđani ne podnose norvežane i obratno, navijači rome bi pre umrli nego da navijaju za lacio, u vekikoj britaniji opšto klanje međusobno.
Al ne, nas hrvati ne mogu da smisle. Plus smo pojeli govno u ratu, svirali harmonike dok su se naši vukli u kolonama traktora i freza..NO, IPAK CU NAVIJATI ZA HRVATE JER SAM JA IZNAD TOGA.
Ne znači da treba biti neandertalac. Treba ispoštovati hrvate kad dodju kod nas, biti domaćin, to stoji.
ALI:
Nikad, ali nikad neću navijati za njih!
Umene ćale ratovao s njima, 4 mjeseca nismo znali da l je živ na pitanje oko toga samo kaže jbg pucalo se i to je to
To je neko domaće vaspitanje, ratuje ti zemlja ideš da je braniš završio se rat zaboraviš ga piješ piće s drugarima, radiš i jebeš što više možeš
Čuj kroz sport ću da ratujem
Da se zarati stvarno ako bi smeo leđa da okrenem 20% Srba kapiram da bi radije komentarisali na Fejsu nego branili zemlju
Al pustimo to. Ja ozbiljno gotivim Modrića i njegov stil i pregled igre iz Reala još i voleo bih da ga gledam utakmicu više jer volim fudbal kapiram od pola vas zajedno ovde i baš uživam u tome i ti se priča završava
Da bi njegovo dete nosilo pasoš i putovnicu u istoj fejk Guči torbici, jer jebiga, može se u Njemačku bez problema.. Majku u pičku ja.
Modrić mozak reprezentacije, sjajan igrač, strateg i organizator, da vidimo koliko to Englezi prepoznaju
Mozak Reala da ne bude reprezentacije
Tilmo ne očekujem da navijaš za hrvatsku ali bolje biti neutralan i reći "neka bolji pobedi" i tako okončati dalju raspravu nego fudbal gledati kroz politiku devedesetih sa kojom nijedan od ovih igrača nema nikakve veze.
Thilmo a kad neko od nasih pusti Baju Malog KNINdzu, koji je ravan Thompsonu, onda nikom nista jel? Onda svi skupa "Gazi balije i ustase"?
Nacionalisticka hipokriticnost nema plafona
https://www.youtube.com/watch?v=GoxNcCYKaN0
5:47 modric
Brate, oni su posle pobede nad rusima slavili uz tompsonove pesme. Kapiraš kakva je to mržnja prema svima nama i samoljublje. Onaj posvetio pobedu ukrajini.
To su zadojena govna.
Kad smo ušli u finale ep sa slovencima, pa jedan promil hrvata nije navijao za nas. Štaviše, samo su pljuštale uvrede.
Al bitno je da smo mi korektni..
jok treba da budemo na intelektualnom nivou fudbalera
@Thilmo to je u ovom kontekstu nevazno. Budi ti bolji i ne spustaj se na taj nivo. Mora neko da bude veci covek ovde. Budi ti. Ne moras kopirat. Budi bolji. Ne hrani se mrznjom.
Navijati za hrvate da bi pokazao svoj intelekt i moralnu vozdignutost - neprocenjivo
Ne navijati i pljuvati - procenjivo. 200 jura u juri + pelena
Ma i mrtve nas mrze
Al koga boli kurac, fudbal je tema
Lepo reče neko juče da je to tarzanija level ophodjenja, nije grijeh složiti se sa masom dragi drugari ali je grijeh pokušavati da se izdvojiš radeći ono što ne želiš
Ne morate forsirati ne postajete zanimljiviji tako jbg
Pis lav end pozitiviti <3
Bomb je ginuo na Kosovu a ponaša se i rezon mu kao da ima 15
Stvarno ne razumem čoveka, a poštujem ga