Светско првенство у фудбалу - ЗАБРАЊЕНО ЗА ПСЕ И СРБЕ (трећа срећа)

1. Napred fransa, dole angliofoni svet I cercil izdajnik, nije ga Tankosic dovoljno samarao

2. арно гујон и француска наравно

3. Napred Hrvatska! Baci na kolena gordog albiona.
    Prelipo
    https://www.youtube.com/watch?v=FgMi9xsY-Ew

4. Lol pre bih de ubio nego da dam 80e za ovo govno od dresa

5. Ustašoljubi imaju komično male penise

6. A kako ti to znash? XD

7. Zapata da igraj Albanija - Hrvatska i da moraš da biraš stranu za koga bi navijao druškane???

8. Nije zapata jbg

Odgovoricu ti na pitanje, zavisi od vaznosti tekme, ako je neka random kvalifikaciona bolo bi me kurac da gledam al da je polufinale ili finale sp hrv-alb, ja isto ne bi gledao umro bih od jedi sat pre tekme

9. Pa ne može tako
    Da moraš da biraš jbg

10. Ma zapata je ovo pa ne zovemo ga svi zapata tek onako, totalno kao da mu pise Z a p a t a umesto ovog sranja, bog pisane reci

11. Pa njegov dupli je ovo i na njemu je on nije niko drugi
    Svaki post mu vrišti ja sam Zapata i želim biti govnar i ne volim Hrvate ja

12. E to, eto ti si de bolje izrazio

13. ja bi reko da veceras englezi dobijaju hrvate i to nekom cudonm igrom mozda i nakon preokreta, crvenih, greske sudija, i naslova u novinama "momcad nisu razocarala al je sudac govno, idemo da rasturimo belgiju" i tako to. nesto kao svajcarci nas.

EDIT:
    belgija hrvatska 4:1

14. nesto mi se javlja da ce toliko da bude nekih sranja po utakmici, da ce i srs glasac da kaze "pa jebi ga, nije ok"

15. Inace dobro je ovo sto su hrvati u ovom lozenju, opace im produktivnost, odsustva sa posla rastu povrede od alkohola i sve to, a nece osvojiti sig pa ce i nacionalni ponos splasnuti, sto dalje ide ka njihovom totalnom unistenju.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.