Светско првенство у фудбалу - ЗАБРАЊЕНО ЗА ПСЕ И СРБЕ (трећа срећа)

1. a u finalu onda englezi iznenadjujuce dobrom igrom pobede francuze i onda narednih 50 godina jedu govna kako su najbolja fudbalska nacija jer su osvojili svetsko prvenstvo.

2. Jos kad bi bila neka bakljada u zg pa da se otme kontroli sve da izgori mamicu im

3. Izuzetne detektivske moci imas vidim

4. Voleo bih neku rezultatsku katastrofu včrs tipa 6-0 za engleze ali je to nemoguće. Ipak je to nacija poslušnika i konjušara i neće ih mnogo rebnuti ali mora da znaju svoje mesto. 2-0 za engleze.

5. Ta utakmica za trece I nije neki kurac, bolo bi me I da ga uzmu hrvati. I da, gordi albion bi postao mega gordi albion da osvoje, haj bjaz.

6. Ma belgiji ide treće mesto to se zna

7. 1-0 za hrvate
    1-1 englezi idiotski penal
    2-1 za hrvate penal
    ovde negde poluvreme
    2-2 za engleze
    sumnjivi crveni za hrvate
    3-2 za engleze, 80i minuti

8. 2-0 po jedan u svakom poluvremenu.

9. francuzi od 11 velikih takmicenja u poslednjih 20 godina,igraju peto finale.2:2 je za sada.ne znam sta bi bilo da drugo finale zaredom popuse.jos na evropskom od mrtvog portugala kao domacini,a gol im daje eder koji maltene vise nikad nije dao gol.

10. ovo sam prognozirao prosle nedelje i dalje stoji

celt
    pazi, rusi i hrvati prosli u cetvrtfinale i tu rusi zavrsavaju jer im je dosta. englezi danas pobede jedva kolumbiju, onda svajcarska svedska isto govno igraju ko englezi samo lose, njih pobede isto 1:0 iz 2 sanse (ili useru 5:0, nema sredine), doguraju do polufinala gde ce hrvati da useru gace i onda se u finalu naloze i naguze francusku... od cetvrtfinala ponekad kad nema neko bas mnogo dobar, bude onom ko vise hoce, ili ima duzu klupu prosecnih igraca sto mogu da trce bez da umru do 50. minuta.

pre 7 dana

11. Danas svaka normalna neretardirana osoba ce navijati za hrvatsku

12. anketa u blicu
    https://imgur.com/ESrmeCb

i dalje mislim da se troluje ovo oko navijanja za ustase, a ako ne, srbijo, u kurcu si, i to debelom

13. Mnogo je vise, dramaticno vise nas normalnih belih Srba koji nisu presrecni sto ide mrski Engle u finale ali je svakako bolje od ustasa.

Pobedice pristojna, muska muda-do-poda Srbija

14. Alfa-Srbin 》beta sissy cuckold Srbin u vidu Gambike i njemu sličnih

15. Mogao bi da se ponovi scenario iz 98. Da kroasani povedu a da im neki tiram uvali par komada.

16. igraću 2-1, 1-2, X-2, 2-2 i mislim da sam sve pokrio

17. Odlično Pani, dobitak je zagarantovan

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.