Светско првенство у фудбалу - ЗАБРАЊЕНО ЗА ПСЕ И СРБЕ (трећа срећа)

1. a što ako hrvatska pobijedi?

2. celt
    ovo sam prognozirao prosle nedelje i dalje stoji

celt
    pazi, rusi i hrvati prosli u cetvrtfinale i tu rusi zavrsavaju jer im je dosta. englezi danas pobede jedva kolumbiju, onda svajcarska svedska isto govno igraju ko englezi samo lose, njih pobede isto 1:0 iz 2 sanse (ili useru 5:0, nema sredine), doguraju do polufinala gde ce hrvati da useru gace i onda se u finalu naloze i naguze francusku... od cetvrtfinala ponekad kad nema neko bas mnogo dobar, bude onom ko vise hoce, ili ima duzu klupu prosecnih igraca sto mogu da trce bez da umru do 50. minuta.
    pre 7 dana

od cetvrtfinala ponekad kad nema neko bas mnogo dobar, bude onom ko vise hoce,

S druge strane imas Francusku sa jednom od najkompletnijih reprezentacija ikada (ne da ne skripi nigde nego mogu 2 sastava lagano da sastave pa da se sastanu u finalu jbg) i koja se do sada nije ni oznojala.

3. sastav
    sastave
    sastanu

4. jeste i francuska jaka, mozda i najbolja do sad (citam malopre vesti kako belgijanci placu "kmee draze mi da sam u belgiji sto lepo igramo nego francuzi sto se brane, draze bi mi bilo da smo ispali od brazila oni igraju fudbal a ne ko picke francuske sto nam ne daju da damo gol kmeeee", ko da su sa balkana), al i dalje bi reko engleska osvaja bez mnogo argumenata.

5. Chelsea winger Hazard, 27, who supported Les Bleus as a kid and even wore the 1998 shirt, said: "I prefer to lose with this Belgium than win with that France."

Belgium goalkeeper Thibaut Courtois echoed his club and country team-mate by launching an attack on France's "anti-football".

Courtois, 26, raged to Belgian newspaper Het Nieuwsblad: "France have played anti-football.

"I have not yet experienced that a striker plays so far from goal.

"It's their right to play like that... but it's not nice to see.

"Not only the French tactics, but the referee. He didn't call well at all."

Jan Vertonghen added: "I am disillusioned, especially because we feel that we were the strongest team in the tournament.

"It’s frustrating to play against such a team, very closed.

ovako obicno izgleda kad intervjuises nabedjene zvezde nakon sto ih jaci tim ugusi i tvrdo pobedi

6. secam se kad je pocelo propadanje srpskocrnogorskog fudbala pa izgube od finske ili tako nekog pa isto ovako jedu govna "majke im ga, samo se brane a mi bi da nas puste da damo gol, picke jedne"

7. Razumem ja da je zabranjeno za srbe ali sto za pse majku mu jebem ko jos mrzi pse

8. Belgija- klasično kmečanje Krisa Moltisantija s pocetka s02 što još nije primljen iako je razrešio situaciju sa Česima

9. Manijače eto ja ću da primetim da si dosao posle 4 godine fazon
    Dobrodošao

10. Došao si da malo pomezetimo jeli

11. jebem li ga, kad vidim ustase, naciste i ostale sto su pravili logore za decu od 3-4 godine, ne kapiram mozak tih ljudi.
    generalno cela ta nemacka ideja o super rasi mi je nesto zbog cega mi drago sto su ih rusi relativno brzo vratili na mesto.
    najgore mi kad vidim kod nas ove skinse i tako to sto jedu govna kao mi smo master rasa, a da je hitler osvojio evropu danas bi ti skinsi bili poslednji sloj drustva, po pravima posle nemaca, austrijanaca, skandinavaca, ostalih evropljana, stoke, i kerova.

12. verovatno je i japan zasluzeno popio atomske u drugom svetskom kao dobar rijaliti check za naciju koja je mislila da je bogom neosvojiva i na nivou iznad svih ostalih rasa.

13. jedino spanci britanci i francuzi prosli nekaznjeno za to sto su bili stoka

14. Imam neodoljivo potrebu da salutiram i proderem se HAIL HITLER ali ovde se za to ide na robiju mesec dana.

15. Kako je kaznjena Belgija sa sakaćenja po Africi?

16. jbg ne mogu da nabrojim sve evropske nacije koje su kroz istoriju bile govna... skoro sve su.

17. Ko god je mogao imao je kolonije, osvajao i tlačio je nekoga, ove ostale nije čast u tome spriječila već im jednostavno nije moglo biti.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.