Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Roki ne kapiram poentu ovog tvog linka al sta god da si hteo da postigneš nisi jer na njemu je izjava Sergeja Trifunovica mozda i najvece ljige na ovim prostorima
A mozda i ja gresim jbg
Pa kad baš u sitna crevca zaviris 90% nehrvata koji su kao navijali za Hrvate to su činili zbog Modrića
Pa jesu hrvati osvojili svecko degenko
Taj isti Modric na koga drkate peva bojnu cavoglave i “evo zore evo dana evo jure i bobana” posle svake tekme u svlacionici
Nisam upratio Francuze pa ne znam da li se kod njih tako neko izdvaja baš, jebiga, ali mislim da je Modrić MVP prvenstva.
Ljudima u mojoj okolini kapiram da su dosadili Mesi i Ronaldo koji su forsirani kao da su Bogovi
Oće ljudi da gledaju najboljeg veznog igrača danas kako deli lopte ko rukom i koji u svakom trenutku zna gde mu se nalaze svih 10 igrača
Neverovatno
De brujne igra za treće mesto bohore
Pa to što peva neka ga da je rat pucao bi mu u kolena prvo pa u glavu sad igra fudbal gledamo i uživamo
Preprosto je
Taj isti Modric na koga drkate peva bojnu cavoglave i “evo zore evo dana evo jure i bobana” posle svake tekme u svlacionici
Pa Hrvat je, šta hoćeš da pjeva, tamo daleko gde cveta limun žut?
Pa da ali da Srbi igraju finale sa Francuskom on sigurno ne bi navijao za nas kao sto vi za njega navijate, prosto i jednostavno
Ne navijam ni ja za njega, jednostavno je čovjek najbolji igrač na prvenstvu.
Bohore, Sergej je drkao na Hrvatsku i pisao "bravo komšije", jer on sebe i slične naziva "svi mi normalni". Sad kad su mu se popišali na glavu jer ih boli kurac što Srbi navijaju za njih sad je ljut malo. Ko onaj izvetreli alkos Milojko Pantić, ako ne navijaš za Hrvate onda si klerofašista. Inače ne smetaju mi Hrvati ni to što pevaju, sigurno da neće da pevaju srpske pesme. Šta se uvlače ljudima, pustite ih jebote. Boli ih i kurac i za vas i za Jugu usranu i farmerke u Trstu.
Nego, vratimo se na fudbal...Crnokošuljaši su, po meni, najkompletniji tim na prvenstvu do sad. Modrić igra takmičenje života i, po meni, se jedini u ekipi ističe. Protiv Rusije me je zadivio jer je 117. minutu i dalje trčao kao da je 7. minut. Fenomenalna ekipa, nikakvo iznenađenje ne bi bilo da osvoje.
To Roki
Sad mi je jasno i zapravo se slažem sa svim što si napisao
Pa kad baš u sitna crevca zaviris 90% nehrvata koji su kao navijali za Hrvate to su činili zbog Modrića
Ajde ne lupetaj jebene gluposti pls
Maeatro da sam ja najbolji kao sto je on a on gleda rekao bih a jeste dobar jebem ga u usta četnička ko što i ja kažem samo kapiraš ustaška
znam da rizikujem da opet dospem na sirotinjsku spiku ali raspravljate se ko bi za koga navijao jbt
Puši kurac bugarine uzmi napiši e pa grešiš zbog toga i toga sad si ti kao pametan nemoj lupati jebem te usta glavata
Pa lupetaš jebeno, drkaš na Modriča kao da je bog jebeni, zapamtio sam te majmune.
Meni lično su mnogo veći utisak ostavili Rebić, Vrsaljko i Perišić. Za Modrića svi znaju da je igračina, ali kad tako kreneš da lupetaš govna mi se jedu, čuj navijam za hrvate zbog modrića lol nabijem i tebe i njega na kurac baš. (Izvini)
Navijam za hrvate jer najbolji fudbal igraju, najveće su mudonje i jer će njihovo osvajanje nabiti kompleks glupim mediokritetima srpskim
Eto vidiš da to i tako može da se kaže i bolje je nego da se bijemo štapovima po ulici XD