Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Zao mi sto nisam hrvat, kakvi bogovi jebote
Hvala Bogu pa još uvek ima normalnih ljudi u Hrvatskoj, koji će smrdske dupelisce da stave na svoj mesto.
https://www.vecernji.hr/showbiz/sergej-trifunovic-brutalno-izvrije-ao-reportera-hrt-a-zbog-oluje-svih-oluja-1257936
Nema veze sto hrvati dominiraju u fudbalu, mi smo prvi u vaterpolu, skakanju dupetom u pesak, tenisu i tako tim bitnim sportovima. Haha jebem ti srbe glupe smrdljive, bolje da mi se cukundjed pokrstio nego sto je branio srbiju na kajmakcelanu.
Zaboravio si da napišeš da je Đokaj pobedio juče.
Pa što izostavljaš košarku druže
Haha kosarska glupa
Nebitna
Vrv zato što je i košarka prenebitan sport, u suštini fudbal je jedini bitan sport, jer drugo ili je zaista prenebitno (osim ljudima koji se time bave i kladioničarima koji se klade na nešto u tim sportovima), ili je u suštini AMERIČKI SPORT
To je to neko ovdašnje razmišljanje
http://xdn.tf.rs/2015/06/20/Najjaca-tetovaza-na-svetu-670x949.jpg
Msm fudbal>košarka to stoji, ali zašto bi namerno uporedjivao najsvetliji uspeh kroata sa nebitnim sportovima u kojima smo mi prvi, i izostaviš košarku gde jebemo jako i u kontinuitetu
A i tenis je ljuto bitan sport, s tim da djovak reprezentuje sebe a ne srbiju tako da ne treba pominjati
vaterpolo je bitan donekle
Bitan je crnoj gori srbiji i hrvatskoj otprilike
Srbija sirotiljska zemnja, ali je zato najprva zbog Đovaka u sportu bogataša
Vaterpolo što neko reče igramo mi, crnogorci, italijani, hrvati i mađari (tu se povremeno kao pojave španci, grci i sad odjednom amerikanci nešto kao pokušavaju) znači fino je što smo u nečemu ono iznad svih, ali jbg da se ne lažemo vaterpolo je prebitan sport u 2 od 6 zemalja bivše juge i pomalo relevantan u Mađarskoj i Italiji
Košarka i meni nije jasna, kao košarka je nebitna jer su tu Amerikanci pa par desetina mesta pa mi pa par mesta pa ostatak sveta ili? Za razliku od fudbala gde su Brazil, Italija, Nemačka potpuno ujednačeni a utrkuju se da ih stignu Argentina, Fracnuska, Urugvaj, Španija... Pa kao ono nema toliko velikih razlika u kvalitetu ili šta?
Jebiga to skakanje dupetom u pesak, znaš kako kažu ATLETIKA JE KRALJICA SPORTOVA XDDDDD
https://i.imgur.com/yOn1agJ.jpg
ovo sam ja rekao
U kojoj mi kosarci dominiramo majmune? Jesmo osvojili nekad nesto? Izgubili svako finale
Ahahahah svatam ja da si ti dečko neki pokušaj trola iz 2010. u 2018. ali svet nije počeo 2015. kad si ti počeo da pratiš sport.
Hrvati imaju Modrića koji je 6 kasti iznad svih igrača Hrvatske i 7 kasti iznad Matića otprilike. Dokazao je da je svjetska klasa, top 5 igrača.
Kosarku nikad nisam pratio, znam da smo bili prvaci neki valjda kao jugoslavija ne kao srbija svakako, a sad smo skoro nesto izgubili od slovenije i od amerike u finalu pre par godina