Светско првенство у фудбалу - ЗАБРАЊЕНО ЗА ПСЕ И СРБЕ (трећа срећа)

1. Pa tvoj argument je da je de brujne bezmudaš jel tako? A modrić vozi muda u kolicima i maši penal najbitniji

2. Mislim sam nacin diskusije ti je naprednjacki:

-koliko ste ukrali za fontanu i rasvetu i jelku
    -a koliko je skocio prihod djilasovih firmi kad su bili na vlasti koliko ajde kazite

Nidje veze druze

3. Pa kad sam rekao da modric ima muda ako mozes to da mi linkujes ili nesto

4. Pa nzm druže ako nemaš kognitivnih sposobnosti da povežeš onda neka te nema veze <3

5. Pa sta znam deluje mi kao da si izmislio nesto pa onda trazis argumente protiv izmisljene tvrdnje, reklo bi se da ja imam problem.

Sto se tice debrujnea on ne moze ni da pridje izboru jer igra u istoj reprezentaciji kao azar i tu se prica zavrsava.

6. Ja kao prvo uopste nisam rekao da modric treba da bude mvp nego da je zasluzio da bude u izboru. A rekao sam da je mbape trebao da bude mvp. Tako da ono, drago mi je bilo procaskati sa vama drustvo nemojte prestajati da verujete u sebe.

7. Bravo vuk, tu sliku nismo videli ima 20 dana

8. Псето је у праву.... Модрић је јебено издоминирао, заслужено најбољи, без њега би Хрватска испала у осмини финала фазон, а не да би дошли до финала јебеног светског.... Као и Французима Зидан 2006. што је значио - без њега би били просек....
    А не да се у 2018. години сере како нема дриблера и играча са ''вицем у игри'' јебено.... Само још неко да исере како бисмо са Рамбом били светски прваци....

9. Ps
    Ja se druze drzim sporta, automobila, rakije i zena i samo na te teme serem u 99 posto slucajeva.

Pa nije baš, koja god tema da se povede ti si zaprška koja zna sve. Ubacuješ neke "stručne" izraze ko jebena Vendi da daš sebi na kredibilitetu. Očigledno da su to svi primetili.

To ti je druže pseto suva istina.

10. Французи у Катару разбијају европско то испадање у групи, са скоро истим тимом има да оду и да изјебу опет....

11. Subašić u finalu branio ko Gambi tiket očekivao sam posle finala izjavu tipa "ovo vam je za oluju majku vam jebem ustašku :tri prsta: srbija!"

12. Istina najvise boli :(

13. Tata Jovo je ponosan to sig sig

14. Deku
    Subašić u finalu branio ko Gambi tiket očekivao sam posle finala izjavu tipa "ovo vam je za oluju majku vam jebem ustašku :tri prsta: srbija!"

hahaha kakav plot twist

15. Kaškof solidno lupetanje prika o tome da je Modrić < Debrujne

16. Na engleskom je ovo Deki

17. A jbg brt znam da se sprdaš s tim da ne znaš engleski jako dobro al' bih te ovom prilikom malo namazao govnima ako nemaš ništa protiv. Evo ja npr baš sam nekul što pričam tečno 5 stranih jezika.

18. - Engleski
    - Španski
    - Portugalski
    - Grčki
    - Arapski

Naravno Hrvatski kao maternji i Ciganski s ćaletove strane ne računam u strane ok?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.