Prijava

ovo je Stojanovic pandur, majke mu ga nabijem meni pisao za pojas

Tilmo bi bas voleo da ja ispadnem degen kao on nekad

deki kapiram da radis po crnoj gori treba mi da se snimi nesto za legalizaciju, dan posla, posto je po kvadratu?
edit: ne zajebavam se, ozbiljan sam

Ps daj neku bravuru fudbalsku, tipa kako je kante box to box.

Ili kako je Makelele izmislio zadnjeg veznog.

Ili o Krojfu nešto

250€ prizemni objekat + 50€ po spratu, ako je više od 500m2 ide ti 0.7€ po m2 ako je preko 1500m2 može dogovor. To su geodetske usluge. Sama legalizacija državi u ekskluzivnoj zoni, košta 124,1 evro po kvadratu, u prvoj 99,3, drugoj 82,7, trećoj, na periferiji mesta duž rivijere 66,2 evra, a u četvrtoj zoni, kojoj pripadaju seoska područja, 57,9 evra.
Procedura ti je da podneseš blanko zahtev za legalizaciju što pre pa imaš rok od 90 dana da dopuniš taj zahtev sa overenim geodetskim elaboratom.
Edit: ako si u okolini Bara javi se meni završiću ti to, tu sam još 10 dana, ako si dalje javi se lokalnom geometru cene geodetskih usluga su ti ovih dana veće svuda jer je navala pa gledaju da se ogrebu o sirotinju mi držimo ove cene ali biramo stranke po principu keš na ruke.

Grizman ne vidim zasto bi bio mvp, da je resio finale ok ovako je mbape bio ubitacniji.

Pa ko je rešio finale, ja zaista ne znam? Nad kim je načinjen faul i ko je posle tog faula asistirao Mandžukiću za autogol? Ko je imao muda da, posle petominutnog ometanja od strane pola hrvatskog tima, izvede penal kao da je na treningu, a ne u finalu SP-a? Ko je dodao Pogbi iz šesnaesterca, da bi ovaj iz drugog pokušaja dao treći gol? Ko je asistirao Umtitiju iz kornera za pobedu protiv Belgije u polufinalu?
Utakmice protiv Argentine i Urugvaja da i ne pominjem, mrzi me da proveravam detalje, ali znam da je, uz Mbapea, isto Grizman rešio pobednika.
A uz sve to radio je ogroman posao i kad su protivnici bili u napadu, da ne pominjem prodore po krilu sad, gde bez udvajanja ili faula nije mogao da bude zaustavljen.

ps
Tilmo bi bas voleo da ja ispadnem degen kao on nekad

Teško je to jako baš.

Ja ne znam dal pisem nerazumljivo ili sta, u citiranom delu verovatno jesam pa evo da probam da razjasnim: nikako ne pokusavam da osporim grizmana i njegov ucinak tj doprinos osvajanju(cak mislim da je ucestvovao u najvise golova od svih igraca na sp) samo smatram da je mbape odigrao na suludom nivou i da je zasluzio nagradu vise od grizmana

Ortaci i ja smo tokom finala pricali ko ce biti mvp i nekako smo se svi eto slozili da ce biti jedan od njih dvojice(grizman i mbape) a da ako hrvati osvoje(bilo je 1:1) treba da bude modric

predao sam jutros zahtjev tj. poslao poštom. ovo je stančić od 30m2, i dalje je 250€? treba li to poslije da nosim na ovjeru nedje ili imaš pečat?

i to je stan dje ne živim, prva zona, koliko je legalizacija i može li na rate?

Grizman je realno mvp prvenstva. S druge strane to šta je Modrić uradio sa Hrvatima zaslužuje nagradu i ona je po meni opravdano stigla.

predao sam jutros zahtjev tj. poslao poštom. ovo je stančić od 30m2, i dalje je 250€? treba li to poslije da nosim na ovjeru nedje ili imaš pečat?

Pa vidi u tih 250€ ide 50+€ za takse prijave predmeta, kupovinu podataka geodetske osnove (poligone tačke i skica parcele), gorivo, dnevnica figurantu itd da ti sad ne nabrajam. Stanovi su generalno teži od kuće za posao jer se snima cela zgrada i bruto etaža na kojoj je stan (praktično dupli posao) i etažna razrada stana (umeranje unutar stana sa rasporedom soba itd) tako da cena jeste 250€ jbg.
Imam sve potrebno za overu što se tiče licenci to nije upitno. S tim da "overa" koju sam pomenu podrazumeva da taj elaborat bude "overen" od strane katastra a to traje nekih 20ak dana.

i to je stan dje ne živim, prva zona, koliko je legalizacija i može li na rate?

99,3€ po m2 je legalizacija, koliko znam cela poenta ovog roka je bila olakšica plaćanja iste. Neka procedura je da dobijaš bezkamatni kredit na 10 godina a jamstvo ti je objekat koji je predmet legalizacije. Što je moraš priznati velika olakšica jer je objekat nelegalan pa samim tim ni jedna banka ga ne bi tretirala kao hipotekarno validnog.
EDIT: a jesi li ti proverio na netu da li ti je uopšte potrebna legalizacija? Imaš to na https://ekatastar.me/ekatastar-web/action/login korisničko ime i šifra ti je KORISNIK pa onda izabereš grad i katastarsku opštinu npr Bar>Šušanj pa pretražiš imovinu po broju lista nepokretnosti, br. katastarske parcele ili jmbg-a. Ako stoji "bez tereta i ograničenja" ne treba da radiš legalizaciju.

Nadam se da sam ti pomogao. A ti vidi šta ćeš i kako ćeš.

a zasto snimas cijelu zgradu? to je zgrada sa petnaestak stanova i mislim da samo ja i jos jedan stanar idemo na legalizaciju, ostali nece.
oprosti sto se smaram detaljima ali kapiram da znas sve ovo.
ok je cijena.
znaci snimaš bruto zgradu i posebno stan?

a zasto snimas cijelu zgradu? to je zgrada sa petnaestak stanova i mislim da samo ja i jos jedan stanar idemo na legalizaciju, ostali nece.
oprosti sto se smaram detaljima ali kapiram da znas sve ovo.
ok je cijena.
znaci snimaš bruto zgradu i posebno stan?

jer moram da stavim taj stan u neki gabarit nije čardak ni na nebu ni na zemlji :)
Vidi edit gore.

oke, hvala, javljam se

- gospodine bečmen, čuli smo da se razumete u fudbal
- modrić jako dobro drži loptu u nogama.
- to je to.

Ahahha a gambiki retardu se ustaše ispišale u usta s tompsonom u autobusu.