Njemačka

1. Jes bio u nemackoj nekada

2. racunamo li se mi iz austrije?

3. Austrija je Njemačka van sebe ;-)

4. Samo portugal ili spanija.

5. Najteze je gledati roditelje kako placu... :’( jebem te sudbino

6. plaču od radosti mejmune

7. Najjači mi Skočko s ovim upadanjem "ja poznajem celu Nemačku, samo pitaj šta ti treba", patos jebeni

8. jel on krajišnik?

9. Jel znaš ti gde je Špar u Frankfurtu am Majni? Pomozi čoveku, preporuči mu neka mesta ovo ono vidiš da je nelord i da ne ume sam da procunja po gradu

10. dodji u wienu da se zezamo u mariahilfer strasse

11. Nema ništa tamo, samo tramvaj, lokali pozatvarani

Sad su aktuelne kafane po 17tom, 12tom i 11tom

12. Aj na Praterštern da kupimo drogu pa idemo u treći na profiterole i melanž

13. dojč kafa, nikad mi se nije svidjao taj naziv melanž

14. Vidiš, igrom slučaja mi je strikan bio generalni konzul u Njemačkoj pa je, igrom li slučaja, kupio rezidenciju u Bokenhajmu pa sam eto malo vidio i Frankfurta ali onog pravog, zabranjenog za Srbe i pse.

15. Prijemi, parade, kokteli, ambasade..

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.