Njemačka

1. Mozes ali nemas da podignes, sve si prokocko a ha ha ha jesam smesan aplauz molim vas

2. te platne maestro su ok, samo ne treba da izaberes da ti srpska banka racuna kurs nego da direktno posalje u nemacku iznos u dinarima i onda da ti oni preracunaju kurs, jer recimo moja banka to racuna normalno, a u srbiji na nerealnom kursu naprave jedno 5% razliku.

kreditnom nemoj da dizes sa automata ako bas ne moras, to naplacuju, mislim 10ak fr + provizije i kurci.

3. Ima te li kakve ideje sta bi moglo da se prevozi, da ne kažem šverca iz srbije u njemačku a šta da se vraća iz njemačke u srbiju, radi dodatne zarade.

Uslov: da nije gabaritno, da staje u putnicki auto.

-drogu ne računam
    -cigarete ne računam jer je zarada 10 evra maks na boksu jebenom

4. Jel bi ti pitao i kako se jebe na internetu

5. maestro mozes med ali je gabaritno..jedino dijamante da vozis u antverpen

6. sad se setih mozes da prevozis mrtvake, -posto se mnogo placa transport.samo ga smestis pored tebe na sediste i kazes da spava a ako slucajno provale da je mrtav ti kazes da je umro u snu.zarada je dobra

7. кажне јакне можеш у грчкој на базарима можеш да узмеш јакну за 50 евра код нас је та јакна 350 ја сам лично видео своју јакну што сам је платио 90 евра а видео сам оглас и продаје се за 350 јура , све зависи каквог човека имаш за то , али пошто си споменуо да мора да стане у ауто онда ово донекле отпада , мсм оно можеш да ваљаш лажне евре , ако имаш добру робу онда супер код нас је беда и немаш де сем у мењачници да муљаш нешто са еврима а овамо свуда се плаћа еуром , јебе ти се нит твоја земља нит твој народ узмеш паре увек имаш оправдање ако те наватају

8. Neko ko ima nekakve veze sa Njemackom i poznaje njen zakon neka mi se javi

9. nisam upucen ali vrlo vjerovatno ne dozvoljavaju vlogovanje iz celije...
    mada bi bio to dobar sadrzaj.

10. kaće vlogovanje o kurvama iz švabije?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.