Njemačka

1. Jes bio u nemackoj nekada

2. racunamo li se mi iz austrije?

3. Austrija je Njemačka van sebe ;-)

4. Samo portugal ili spanija.

5. Najteze je gledati roditelje kako placu... :’( jebem te sudbino

6. plaču od radosti mejmune

7. Najjači mi Skočko s ovim upadanjem "ja poznajem celu Nemačku, samo pitaj šta ti treba", patos jebeni

8. jel on krajišnik?

9. Jel znaš ti gde je Špar u Frankfurtu am Majni? Pomozi čoveku, preporuči mu neka mesta ovo ono vidiš da je nelord i da ne ume sam da procunja po gradu

10. dodji u wienu da se zezamo u mariahilfer strasse

11. Nema ništa tamo, samo tramvaj, lokali pozatvarani

Sad su aktuelne kafane po 17tom, 12tom i 11tom

12. Aj na Praterštern da kupimo drogu pa idemo u treći na profiterole i melanž

13. dojč kafa, nikad mi se nije svidjao taj naziv melanž

14. Vidiš, igrom slučaja mi je strikan bio generalni konzul u Njemačkoj pa je, igrom li slučaja, kupio rezidenciju u Bokenhajmu pa sam eto malo vidio i Frankfurta ali onog pravog, zabranjenog za Srbe i pse.

15. Prijemi, parade, kokteli, ambasade..

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.