Prijava

e to je život na visokoj nozi

A nu Pani, a što veliš ti da se bačimo mi u neki študio :)

Ma koji život, liku uvek nameštao babo/striko/tetak, nema dve sa životom

a što fali da striko malo pogura

Pozivam vas ja u ambasadu BiH dok sam još tu, nekih 15 dana sam tu pa će me šutnuti, jbg, izbori su u Bosni, jebena je sad politika.
Dođite slobodno, imamo nepresušan izvor "Žute ose", rum kasata i ultranadrkani download i upload.

u čemu je fora sa bosancima i rum kasatom?

Živim i stvaram u Nirnbergu, perem dupeta i vozam audija a6

Verujem iskreno al koje godiste?

Paninaro je miran jarac, svezan za stablo, pase i odmara u hladovini. Dok ne dodju mangupi pa ga uhvate rukama za rogove i tresu mu glavu iz obesti, dok on besno mekeće.. meni ga žao, ne diraj te ga

Rum kasato, najsocijalniji slatkiš ikad posle rinfuz napolitanki, služe u ambasadi.. jebeni bosanci

I šta ti znači ovo download/upload, de mi prevedi ovaj polupokušaj od poluforice, bosančino nekrštena. Šta pokušavaš jebeno, da zvučiš kul.. nemoj više, jer fejluješ opako svaki put

bosančino nekrštena

ahhahahahahhahahaha gushim se

sad ću smisliti nešto da i ja tebe uvrijedim, škudeto

Možeš slobodno, nastavi Milovu bratoubilačku politiku

a OEBS kaze sve regularno.

A imaš li ti svog mozga?

sad treba da raspravljamo o odnosima crne gore i srbije?

posmatrano kroz prizmu medjunarodnih organizacija?

Skočimiše, imaš poruku od blaženopočivšeg Škudetta, zamoljen sam da ti je prenesem:

Pazi sad ovo, Skočko..

Moj pradeda je držao časovničarsku radnju još dvadesetih godina prošlog veka i bio čovek od ugleda u društvu, otprilike u isto vreme kada su tvoj, Glavonjinog i pradeda Aleksandra Vučića udruženim mentalnim snagama, radili na rešavanju problema zadržavanja dima od ognjišta u nekoj bosanskoj pećini u kojoj ste tada zajedno živeli i medjusobno se kotili.

Sad kapiraš da mi je malo njaah kad dodje unuk rendom Hamdije Pozderca poput tebe, da mi se pohvali stricem generalnim konzulom, jer je sigurno da je do te pozicije došao političkom linijom, kao i svaki bosanac/crnogorac na bilo kom važnijem društvenom položaju.

Cenim da ste pre '45te, držali uperenu vilu u tranzistor plašeći se glasova koji su dopirali iz njega, ali ste zato posle '45te redovno birali pravu stranu, počev od Saveza komunista, preko Karadžićeve stranke tokom rata, pa kasnije u koju god da je vladala ili vlada još uvek kod vas, ne zameri mi na nedostatku informacija jer me straobalno zabole kurac za Bosnu i dešavanja tamo.

Ljubi svaku petokraku koju budeš video za života, jer su ti komunisti omogućili da imaš položaj i reputaciju, a ne lični kvaliteti. Zahvali im se i pali im sveću iako su bili bezbožnici, jer ste sve te funkcije podobijali na uštrb njihove patološke mržnje prema Srbiji, Srbima, i svemu srpskom i pravoslavnom.

I u tom nastojanju da unište Srbiju, dovlačili su vas, stoku neiživljenu, besnu, krezavu i destruktivnu iz raznih pički materini na Dedinje, dugo je trajalo jer ste se usput saplitali i padali zbog prvog susreta sa obućom koja ima djon. I uspeli su, nažalost.

Sad ti je jasnije zašto ne mogu da prećutim kada mi tvoj zemljak Vučić dodje u moju zemlju, da mi kaže kako smo lenji, glupi i nesposobni.

Pozdravi strica i časti ga pivom u moje ime, kapiram da nije imun na narodne napoje, jer nekako ne mislim da je član SANU ili makar priznati umetnik.

Samo je bio član prave stranke u pravo vreme. Jer da je drugačije, ne bi mu se ljuljala stolica zbog izbora.

Sportski pozdrav (naduvaj mi jaja).