Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Dragi Vukajlijaši,
Pošto poslednjih nedelja vidim veliki broj poziva da se vratim na sajt, kako na društvenim mrežama, tako i na forumu, odlučio sam da vam izađem u susret.
Uplatom proizvoljne sume na moj PayPal, ja ću novoj afirmaciji ovog sajta doprineti novom definicijom najvišeg mogućeg kvaliteta. Prilikom uplate možete navesti i sledeći podatak:
- "SLENG" za definiciju nedefinisanog slenga
- "POŠALICA" za krateže i igre rečima
- "SLENG +" sleng sa dugačkim primerom
- "NICK taj i taj" šaljiva definicija o određenom autoru sa sajta
- "ESEJ" duže definicije na slobodnu temu (minimum 5€)
Takođe napišite i vaš nadimak prilikom transfera novca, kako bi u prvom komentaru nakon definicije mogao da napišem posvetu.
Sve uplate možete sa vašeg PayPal naloga slati na adresu agilni@gmail.com (svaki spem u vidu slanja običnog mejla na navedenu adresu će biti prijavljivan Guglu).
Hvala!
P.S. Molim da budete strpljivi, pošto očekujem veliki broj uplata, pa će rok za definisanje biti između 5 i 10 dana.
meni platite da napustim sajt ololo
Izvini brate nema se :(. Srećno sa ovim.
Nadam se da će neko drugo platiti
Hvala na podršci! Poštujem situaciju.
Skupljam za neko putovanje u septembru, plus nemam paypal
Može meni jedan esej na temu život jednog midžeta xd
Ako neko poželi da me časti napiši nešto šaljivo o meni
Evo ja sam pesmicu napisao
Komsija masan
U krevetu je strasan
I kada objašnjava kurvi da mora izaći iz stana
On je vrlo jasan
Hahahahaha bravo!
Ajd da mi neku pesmicu otpevaš na uvce, pa i da platim, ovako dobiš đoku.
Loš trol, od mene minus, i prijavljeno za brisanje.
Može meni sleng +, nešto o Napoleonu i Žozefininoj sisi, nanosomija se u primeru podrazumeva a i mislim da je uplata već prošla.
Ja sam ejakulirao u gace samim pojavljivanjem Agilnog na sajtu.
Proizvoljne sume? I šta, sad ti neko uplati 1E, sa naznakom nick taj-i-taj i ti ga ovekovečiš za jednu četvrtinu sa sirom?
Cenovna politika ti ne valja...
De si Agi:)
Agilni daj procenat stevci da ti odabira, tako ces biti trazeniji
20e za 4 defke, jel pošteno?
Gamby kako ti je dobra ova defka, ako sam te ikad uvredio, oprosti mi katrin gambin
Melis, ne uspevam da ti primetim ikakav legitimitet i da mi se obraćaš bez persiranja, a kamoli da na ovom sajtu nešto moje predlažeš da se briše.
Vagilni, kako ste?