Prijava

Hvala na prvoj uplati anonimnom Vukajlijašu.

treci put ti se obracam i pitam kako si vagilni, ne konstatujes me uopste, ok ako cemo tako

Dobro je, Bombaš, nije loše. Saša Ilić fazon, ne mogu duže od deset minuta. Kod tebe? Jbg, sinoć ušao, gomila PVT-ova dobrodošlice... znaš kako je.

bila je to retoricka konstatacija

Vagilni hehe dobro je ovo. Malo šerbedžijski, pizda je karakterna osobina a vagilni organ

Što je ovoi sajt postao mesto nečastivosti! Kako te samo nije sram da taržiš novce za pisanje i to uboge raje srbske koju u ovom teškom trenutku kada šiptari traže hleba preko pogače i sem kolevke Kosova hoće da nam uzmu još koju opštinu preko, ti tražiš da ti plati za pisanje kojim bi opelmenio srbski jezik? Kako te nije sramota da tako što činiš i zar je to patriotizam? A vi što ste mu paltili i koji to podržavate, vi za Boga Oca Sapsitelja ne znate i on će vas u sudnjem času podsetiti na to što ste svojim rečima i delima nečastivog pojili.

To je prosto pitanje ponude i potražnje.

Ali hajde ovako, sve što prikupim ovde, biće uplaćeno u humanitarne svrhe, osim kad mi rikne tastatura, onda će biti preusmerena sredstva. Da li da uplatim u Crveni krst, ili crkvu?

Prva uplata je bila dva dolara, ajde i nekako, jutros me je sačekala uplata od 50 centi, takođe anonimno. Mislim da ću morati da editujem prvi post.

NICK BOMBAS
ТЕМА: БОМБАШ У ЗЕМЉИ ЗВЕЗДАША И НАПРЕДЊАКА
уплата је прошла.

mislim da niko nikad nije ispizdeo u istoriji vukajlije kao mučeni Chicha Drazha zbog ove teme
https://vukajlija.com/forum/teme/70936-chichadrazha93

nikada mi nije oprostio, nikada.

Ај покажи гдје сам то испиздио због те теме, не знам зашто увијек мислиш да се људи нервирају на вукајлији јер си их ти фантастично испрозивао и "дупе им померио"

Realno ti je tema sranje ali je Rađ izdominirao sa pitanjem.

Романија
Ај покажи гдје сам то испиздио због те теме, не знам зашто увијек мислиш да се људи нервирају на вукајлији јер си их ти фантастично испрозивао и "дупе им померио"

mislim da ne postoji upis u kome nisi pokazao da si ispizdeo