Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
објасните мени јуноши, јел битно да знамо ко је агилни или?
Agilni totalno neintersantan lik. Pomesao sam ga sa Bruceom koji je bogotac
Neću nikad da zaboravim kad mi je kao mod obrisao perfektnu defku, na drugom nalogu.
Razlog: suviše je dobra za početnika(nisi sam mogao da je smisliš)...
Ja ne objašnjavam svoje postupke, pomešao si me s nekim.
Vagilni kako si?
по ових пар уписа агилног закључујем да је, по америчкој номенклатури, душбег, по нашој сукленџа. можда је то скеч, као интернет персона, онда подржавам
Tebra, ovo me baš onako žešće trigeruje, toliko da sam morao da se prebacim iz snajper "majav na prozoru" moda u aktivni "majav zove muriju" moda
Nemoj više ovakve stvari da radiš, buraz
Mesecima sam ovde vodio kampanju da ga smenimo svojevremeno zbog njegovog forsiranja penzionerskog humora prikladnog za šah-klub, obesmišljavaš nam trud i revoluciju ovakvim izjavama
Mojne
Pročitao sam naslov teme "Platite mi da pišnem na vas".
Znam druze ali u onih 1800 defki se mora naci dobra, nemoj tako bas
Agilni, da pogledaš malo bolje, možda bi i video nešto osim svog nosa koji para oblake. A ti meni komotno možeš da obrišeš rč, nije baš baršunast i flafičast kao tvoj, ali ne sumnjam da ćeš se snaći.
мелис ово је баш била руки прозивка
Napadni ga da je midžet koji se ne bi ni oženio da mu nije bilo vukajlije
Nisam upućen u privatne stvari autora Agilnog. Nemam razlog da ga napadam zbog visine i bračnog statusa. Samo zbog lošeg trolovanja.
Buraz, ne može to tako mekano, tako se ne razgovara ovde, osim ukoliko nisi neki tupavi, metiljavi isprdak tipa niktov
Ne brt, ti ćeš da mi kažeš kako ću s kim da razgovaram. Imam godina internet staža više nego ti godina. Pali.
Roberto, koji god isprdak da si na originalu... Midžet jesam, ali opet nedostižnih visina za tvoje pojmove. A ovo ostalo potvrđuje da ne znaš o čemu pričaš, što je normalno za niža bića da se služe tom nekom Happy TV retorikom, posebno kad je neistina udarni argument. Bojim se da ću imati problem da te primetim u nastavku teme.
Agilni ajde da se prijavimo da pisemo za tarzaniju kontam da se oni ubijaju od para
Hahah, pa što onda padaš u vatru ovoliko, ako nisam u pravu, baštenski patuljče?
Inače,
https://i.giphy.com/media/3ohhwmOnflHOU3iD7i/source.gif
Кад може Марина Туцаковић, што не би могао и неко од нас да пише за паре?
Realno, i Marina i mi pišemo iz toaleta...