Polje za upload slike

1. Brt, ne znam koji je tvoj problem. Što se vređaš ako nije istina? Jbg čuo sam od par momaka, preneo sam šta sam čuo i to je to. Mada kako peniš biće da je Rastko uistinu radio na tvom analnom otvoru. :)

2. evo opasno sam iznerviran sto neka napredna nubina sa prosekom 20 na definisima pokisava da bude duhovit

3. rasni bosnjo mali, sklanjaj ove izdajnike odavde

4. E a interesantno da svi koji napišu nešto što tebi ne paše su automatski krezavi glupi naprednjaci, a ti tako pametan i načitan panker nisi u stanju argumentovano da se odbraniš. Valjda to tako ide, šta znam. :/

5. 5 postova vezanih za temu, sve ostalo prozivanje. Hoću reći - popravljamo se.

Kopiran link teme i ostavljen na mod forumu...i tureno kaizenu u PVT. Toliko za sada. Srdačan.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.