Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
хаха јебени аркан и крађа беле технике
иначе је прво он организовао банду обуко их у униформе и поделио хеклере и крено да пљачка редом па се тек онда хрвати дигли на устанак против његовог терора и оде све у курац, није ни туђман изјавио да је хрватској требао рат
meni je zanimljiv psihološki momenat trenutno u srpskom društvu
gde se sakriše oni 1389, nacionalni strojevi, Šešelji, Ivane Žigon i ostali da u ovim odlučujućim trenucima protestvuju dan i noć ako treba?
gde su crkveni velikodostojnici sa izjavama Kosovo je srpsko i nicije vise? buni se jedan iguman sa Kosova i Amfilohije pomalo i to je to
al ajde, ovi gore su možda i potplaćeni, ali npr. imam komšiju koji je do fazon pre 3 meseca pričao, ma treba sa vojskom isterati šiptare, član je sns-a inače, sad pre neki dan ga pitam: onaj tvoj razgraničava koliko vidim?, a on, pa dobro realno šta bismo mi radili sa tolikim albancima dole, već nemamo vlast, institucije, ništa, da mi izvučemo koliko možemo
hahah pa jebate
najveća farsa ubedljivo bi bila da izađu sa nekim rešenjem tipa podela, razmena, na referendum, i da to spoje npr. sa parlamentarnim i da mašinerija izdejstvuje na kraju da kao srbi podržavaju takvu ideju većinski pa to bi bila komedija dosad neviđena
ovima na vlasti se žuri da se to odradi sad jer je to bio jedan od uslova kad su ih zapadnjaci postavljali na vlast, da ne urade to sad, pala bi vlada u roku od mesec dana fazon
вукајлија је света српска земља
"vukajlija.com estimated worth is $111,500.2 USD."
WebSiteOutlook | 20. Februar 2011.
Upravo to, inače bi u najboljem interesu srpskog naroda bilo upravo da se oteže još situacija, kao što smo pisali ranije ovde. Ne postoji nijedan razlog da to sad riješavamo, osim tog koji si naveo.
#NoVukajlijaInUNESCO
Ovaj Taci otvoreno poziva na rat. A vulin kenja kako mogu samo pola da dobiju(parafraziram)
Tachi hrabro istupa kako god. Zajebi to ko stoji iza njega. I iza vucka neko stoji ali losa gluma jbg
Sad na rts bilo. Vulin,vucic i palikucka hoce pola kosova da daju. Majku im jebem pa polje da zaratimo
Moram sam sebe citirati
Interesantno je sada biti u Srbiji, ima se o cemu razgovarati
Samo da rata ne bude ludila medju ljudimaa
OPET ĆE BITI RATA SLAVIMO UZ BAJU https://www.youtube.com/watch?v=S8nl8VauI6s
Nek se ceo drzavni vrh napusi kurca. U rusiji ministar vojske general armije, najodlikovaniji u drzavi. A ova pedercina sa 18 licnosti pistolj nije drzao
Postoje samo dve mogućnosti. Priznanje i da se završi sa govnima ali i da se dignu ruke od svih pretenzija ponovo na Kosovo ili da se zamrzne konflikt i da se za nekinh 10, 50 ili 100 godina kada se promeni situacija iskoristi prilika da se ponovo ubacimo dole. Meni lično, ova druga varijanta je daleko bolja ali smo mi Srbi govna koja ne znaju da mislie dva poteza u napred.
Inače, najgori argument za konflikt koji sam pročitao na ovih desetak strana je da moramo jer je to "sveta srpska zemlja" zbog naše crkve i manastira koji su dole. Kosovo je sveto kurac moj. Ježim se kad čujem ljude kako pričaju da dole treba da se šalju klinci od dvadesetak godina da ginu zbog institucije koja je ovom narodu donela više bede nego bilo ko drugi.
Nisam vičan tim crkvenim pitanjima ali ako se sećam dobro jedan od "najsvetijih" Srba je "sveti kralj" Milutin, čovek koji je svrgnuo oca, oslepeo sina, ženio se 4-5 puta, od toga jednom sa devojčicom od pet godina koju je osakatio za ceo život, a pred kraj života hteo da zemlju ostavi svojim šuracima koji nisu ni bili Srbi. Jbg zato je za 40 godina podigo 40 crkvica što je bilo dovoljno da okaje grehe i postane svetac.
A na mene bi grešnog Amfilohije bacio anatemu samo zbog ovog posta... :/
Kako jadna spika hahahaha
Što jadna brt? Baš me zanima šta je tvoje mišljenje.
pičkasto, jeste li stvarno tolike pičkice?
Kao bugari ono čekaćemo ih nespremne. Jebeni bugarski mentalitet sirotinjski još mi reci da si sa juga pa da ti oprostim. Kurac ćete vi da popušite dole, sa takvim stavovima kvaziratobornim.
Plidu navija za rat
Plidu jedan od onih gastosa na omv pumpi sto ih vidjas leti nabijeni na parking u autu od 20k evra jede sendvic poneo od kuce skup na pumpi :DD