Kosovo sveta srpska zemlja

1. Pišeš na vukajliji taktike za osvajanje teritorija kao da si šarl de gol a zapravo si obična pičkica, ne bi znao tetejac držati a kao na tenkovima bi uleteli dole hahaha jel onim ruskim neispravnim smećem koji su vam donirali? Kakva gamad je ta omladina dole, hvala kurčevoj sudbi pa ne odrastam dole.

2. Šta vi znate šta je civilizovano pregovaranje kad odrastate u toj rupi od Srbije dole, treba vam platiti kolektivni izlet u zemlje Evrope i Zapada koji pljujete pa da vidite kako se vodi država i šta je uređen sistem. Najlakše je lajati na vukajliji, a o pregovorima s kurca pojma nemate

3. Vi koji lajete prvi palite, ja malo manje lajem ali bi se prvi ispalio. Da ginem za Vučićeve ideje ha ha ha slepci

4. Brt ja ni u jednoj rečenici nisam spomenuo rat, tenkove, niti planirao bilo kakvu taktiku. Nemam pojma koji si ti kurac utripovao.

5. Baš je lepo poslati dete od 17 godina da ratuje za bolesnog šešelja i pičkoustog, baš je lepo ljubiti smrtovnicu svom detetu

6. "Uredjena drzava"
    Izdaje šupe u 7 prstenu beca, nasim ljudima koji dodji da rade. Na crno hvala Bogu

7. Čitam ja vaše ideje ovde, imaju fazon 1-2 lika koja pravilo zbore, ovo ostalo lupa tikete 24/7 ali za taktiku ratovanja, svi su Montgomery

8. A sta ti predlazes plidu? Da damo odmah pola?

9. Pa ja sam jebeno napisao da mi se gadi da klinci idu u rat zbog popova. Napiši nešto jbt ako imaš neko kurčevo mišljenje, nemoj da mi spinuješ. -_-

10. Po deseti put ponavljam da ne odlučuješ ti šta će biti, već velike sile koje su ti kreirale tu granicu, koje su ti stvorile republiku srpsku, zbog kojih iz određenih razloga još imaš vojvodinu i sandžak, koje su kada su trebale za 70 dana ubili svaki vid otpora. Oni ti kroje sudbinu a vi ste isprani mozgovi koje čovek koji je doveo državu na samo dno loži da se kao nešto može izboriti. Sve što živite danas je izrežirano godinama unazad. Osvestite se.

11. nije mi stalo do ove debilske drzave, do kosova ili bilo cega u njoj.celu bi drzavu prodao kineskim miljarderima da mogu

12. Nije mi za tebe Firex, ti si mlad kao i ja. Ali ovde ima ljudi koji imaju ono decu i tu bi decu prineli kao žrtvu jebenom Vučiću i šaci Kosovara koje kurac boli za Kosovo. Oni su vam u krugu dvojke, jel tako beše?

13. Sta pricas ti i sa kim se svadjas,jebe mi se za kosovo generalno i za srbiju ako cemo iskreno al sto bi priznavali kosovo i RAZGRANICAVALI SE sad i odmah,nije reseno 500 godina ali mora sad rekao pickousti,sad ili nikad jbt bice smaka sveta. Dole belo roblje raspad sistema,iseljavaju se kozojebci vise nego hrvati nista nije gore nama nego pre 20 godina AL MORA SAD ILI CE NAM SVE UZETI.

14. Hahahahahaha vidi ga sto je zapamtio

15. ako nek idu da ratuju debili.mada od ratovanja nema nista, mozemo samo opet da budemo bombardovani

16. Brate, ja bih samog sebe prineo kao zrtvu. Ne zbog vucica i stokr. Vec zbog pradede, dede, caleta. A onda zbog porodice, zbog srpske istorije.

17. Brt ja ne razumem šta se pališ... Pričamo hipotetički šta bi bilo kad bi bilo. Spominjali su likovi i šta bi bilo da Šipci prihvate da budu ponovo deo Srbije, a ne verujem da bilo ko ovde misli da je to realno. Kao da je pišemo na temu "šta biste radili da imate milijardu evra". Jbg znaš da nećeš nikad da imaš te pare ali šta te boli, pišeš šta bi radio da imaš.

18. Baš je lepo poslati dete od 17 godina da ratuje za bolesnog šešelja i pičkoustog, baš je lepo ljubiti smrtovnicu svom detetu

Hahaha gusim se jebeno o cemu pricas ti

19. е ај молим те плиду не кењај ћушну један то што користиш горедоле као географске одреднице те у старту искључује из било какве озбиљне дискусије

20. vidi javlja se multichip lik iz han pijeska hahahahahha sirotinjo seljačka leba u crevu nemaš, pa vi iz šumske ste manje relevantni od cigana na ovom sajtu. Sad lepo sa skočimišem pod ruku pa na Arizonu hahaha

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.