Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
plidua istagerovalo ovo: sTa Ce BiTi sa BiH SuTrA
jovo sti to otkrio miljanova ovijeh dana?
Znao sam za njega odavno, ali mi palo napamet da napišem da je i on rekao koju pozitivnu o Albancima, jer vidim ovdje ih se drži za divljačko pleme nesposobno da napravi državu.
cu jove, pa nisu isto siptari i albanci
otpl odnos ko drugosrbi sto gledaju srbe van srb (da ne kazem kruga dvoike)
Šiptari, to je albanska riječ za Albance. Albanija na albanskom se zove Shqipëria.
pa koga boli kurac za to, poenta je kako ih mi zovemo (oznacavamo) to se promenilo bukv
skoro sve sto je rekao je izuzetno pozitivno, albanci i shqiptary osim jezika nemaju bas toliko toga zajednickog, u smislu mentaliteta, kulture pa i fizickog izgleda.
Sta mi bre ovde uzdizes siptariju Jovo, jesi li cist ti druze, voimja oca
ne znam da je obicaj da se jebe majka albanska bukv
jeste jovo to za poreklo reci ali iz nekog razloga vekovi odvojenog zivljenja albanaca iz albanije i albanaca sa kosova su napravili ogroman jaz sto se tice ovih stvari koje sam naveo
nisam strucnjak da objasnim novonastale razlike ali je vrv medjusobno parenje sa magarcima i pripadnicima romske nacionalnosti malo uticalo na to
Baš, to se od mene očekivalo ali Jovo nakon podrske pederima, opet preuzima moju ulogu. Sta je iduce, da branis bosniakse aa
Vidis li Plidu moj dobri koliko drugosrblja ovde
Mako Miljanov o Albancima
MISLJENJA, KRITIKE, SUGESTIJE, galantni kreni ti xd
solidna urinacia po mejmunima lolo
Marko Miljanov o arbanasima i oruzju
Jos jedan biser bacam pred svinje
Ugl ne morate da citate sve u fulu matori
Kako vijekovi odvojenog života kad su do početka dvadesetog vijeka i jedni i drugi bukvalno vijekovima živjeli u istoj državi: Turskoj.
Hahaha jovor be like: ma sve su to turci
ajde bre dosta 20-30 dina da dobijes razlike (montinigeri, plidui, drugosrbi) cu sad potrebni
V I J E K O V I
I
J
E
K
O
V
I