Moje vidjenje Kafe je sledece - prva imaginacija je da je ridjokosa, visoka, pegava, ne zna kaze R, studira ceski. Drugi slucaj je recimo otprilike Marija Kilibarda, sto bih vise voleo :D
A ti Kafo dokazi suprotno ako smes
Pitanje za Stevča da se izjasni o svojoj seksualnoj orijentaciji jer me vrlo zanima da li je Vukajlija uticala na to da postane aseksualan ili nedaj bože homoseksualac
'92
92
pitaj je u pevete šta smaraš i spemuješ ođe. e ako imaš link do slike, pozz druže :)
Zbog takvih kao što si ti, Ćilmo, kvlt muškarci manje jebu jer si ženama ogadio muški pol aj fakof druze
e zamisli kad prof diže kurac na tebe hahahah
Ne pa stvarno, pani, smorio je:)
Kakav si mi ti?
ležim i drkam telefon, dosadno nešto danas popodne
Hahaahah vidi ga paninaro sto koristi snajper mod
odaberi mi nešto kafo ne mozes se dovijeka praviti da ne vidiš šta ti tražim. i pošalji mi sliku u pevete, po mogućstvu cijele figure.
Ne smaraj pani, video si slike xd
jesam :)
Pa znam, jos uvek me sluzi pamcenje
nemoj samo da zaboraviš da mi nešto odabereš
Polako. Sreca je lepa samo dok se ceka
Moje vidjenje Kafe je sledece - prva imaginacija je da je ridjokosa, visoka, pegava, ne zna kaze R, studira ceski. Drugi slucaj je recimo otprilike Marija Kilibarda, sto bih vise voleo :D
A ti Kafo dokazi suprotno ako smes
kafa ti liči na jednu glumicu
Drago mi je
Prof, zbog mene ostali muškarci manje jebu jer sam ja kvlt primerak muškarca. To što kenjam ženama je bitno ko lanjski sneg.
Doduše ovo je bilo dok sam bio mlad, al svejedno profe. Stav ti je pogrešan skroz. Xd
Pitanje za Stevča da se izjasni o svojoj seksualnoj orijentaciji jer me vrlo zanima da li je Vukajlija uticala na to da postane aseksualan ili nedaj bože homoseksualac
I da li je postao Mizantrop?