Neće se jebati vrv bar ne da se išta vidi
Posle će morati Luna da ide korak dalje pa će da joj uvedu Gagija Fanky G da se koka s njim da zatalasa javnost
na stranu sto imam osecaj da se stana jebe prelose....ne moze onoliki narcis dobro da se jebe, kontam da ne zna da se prepusti nego je stalno nesto stegnuta kako ce da ispadne pred drugima...bas bolesno jadna i proracunata riba....ono ne zna ni da sedi ili lezi opusteno kako joj prija nego se nesto guzi i namesta onako kako misli da ce drugima da se svidi
a kao meni na nastup dodju samo muskarci i bukvalno prvih pola sata samo balave kolko bulje u mene hihihi zdepasti cjevap sa cevastim zglobovima
a ovaj vladimir kao ako neko uvredi staniju odma ide da se razracunava, terao onog petrucijevog sina da ide da joj se izvini jer ju je kao uvredio hahah...kakav beli vitez zastitnik, bas se ocajnicki ponasa....kad dodje kiki, pa jos kad se napije, a ne zna kiki da pije nego se razguzi ko stoka svaki put, i tek onda je neartikulisan, odma ce crnogorac da izgubi svo cojstvo i junastvo, ko i vecina crnogorcina sto se prsi stim cojstvom i junastvom dok ne zagusti malo
Haha e to pez. Msm da je Tesa pricao pre par nedelja da Kristijan sad jos malo treba da dodje s robije. Taman da udje onda.
Ali prvo da sacekaju da se rasplamsa ljubav izmedju ovo dvoje.
Smarac je crnogorac kao ima neke stavove napadam coveka samo kad je na vrhuncu moci haha
A kad počne da vice pa počne glas onako da mu puca i da pisti haha
jes džukela ali jebe boli ga kurac
јел јебо црногорац тај? чуо сам да су станији обећане лепе паре ако је изјебе неки лик и то мислим баш неки црногорац
Pa jedino Milo ako je jebe XD
Ih sad bas si ti to cuo..
malo sam pratio parove danas, kvalitetan rijaliti
Neće se jebati vrv bar ne da se išta vidi
Posle će morati Luna da ide korak dalje pa će da joj uvedu Gagija Fanky G da se koka s njim da zatalasa javnost
izgleda da se biju povazdan tamo
у паровима је кале не?
jeste i njega sam gledao, zaljubio se
U Marića jeli
ne nego u neku curu tamo u parovima ali nijesam ufatio u koju
Navodno su se pomirili Gagi i Anabela
Ova nesreća ih ujedinila
Nzm jeste ispratili u Parovima bivsi muz Goce Trzan bio u izolaciji i neki lik razvali vrata i uleti pocne da ga udara pesnicama u ledja.
haha stoji ispred vrata od vile kaze kao KAKAV BRE RIJALITI OVO NEMA SMISLA PUSTAJTE ME NAPOLJE dere se kao u kameru ovi nista.
na stranu sto imam osecaj da se stana jebe prelose....ne moze onoliki narcis dobro da se jebe, kontam da ne zna da se prepusti nego je stalno nesto stegnuta kako ce da ispadne pred drugima...bas bolesno jadna i proracunata riba....ono ne zna ni da sedi ili lezi opusteno kako joj prija nego se nesto guzi i namesta onako kako misli da ce drugima da se svidi
a kao meni na nastup dodju samo muskarci i bukvalno prvih pola sata samo balave kolko bulje u mene hihihi zdepasti cjevap sa cevastim zglobovima
a ovaj vladimir kao ako neko uvredi staniju odma ide da se razracunava, terao onog petrucijevog sina da ide da joj se izvini jer ju je kao uvredio hahah...kakav beli vitez zastitnik, bas se ocajnicki ponasa....kad dodje kiki, pa jos kad se napije, a ne zna kiki da pije nego se razguzi ko stoka svaki put, i tek onda je neartikulisan, odma ce crnogorac da izgubi svo cojstvo i junastvo, ko i vecina crnogorcina sto se prsi stim cojstvom i junastvom dok ne zagusti malo
mirko gavric izasao iz zadruge potpisao da ce da isplati 50k evra u roku od 12h zadruzi
Ima pare lik