Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pezos, da li si viđao ovu pizdulju po NS? Da li se jebe za novac i za koliko?
https://www.instagram.com/sandrasuboticss/?hl=sr
Solidna dojka
Pa zatrudnela sa 16 pa usla u rijaliti ne znam kad je mogla da stigne da se tolko prca
onaj lik mi je legenda.sto je jebo nju i mamu.a verovatno i tatu i strica,samo njima dvojici bilo glupo da priznaju.
gledaj majku,biraj cerku.
To se desava, za Minu Vrbaski je ista situacija, bilo je u njenom rodnom gradu likova koji su jebali i nju i njenu mamu
nisam vidjo ovu, inace ovaj david je uvek imo dosta riba i uvek blejao u drustvu s dobrim pickama, secam ga se od jos pre 10-15 godina
Nezz ps ne znam ni koliko ima godina
Da da Pez, David izgleda kao neko ko jebavao dosta dobrih pičaka ali mi ne izgleda kao neko ko jebe ovu mnogo besno, a ona voli to, ona to radi
Pa jebali su se u veceu rokao je brat solidnih 20min tako da evo ne znam
ma de pa onoj ne mozes odbiti pera, kolka je bas deluje da joj treba fina salama da je zadovolji....izjebes se sve snage tripujes se da si je ubio od kurca, ona posle dva minuta skace okolo puna energije
https://vukajlija.com/forum/teme/73442-zadruga-2?strana=11#post_3914130
a stanija izjavila pre da njen muz ce morati da ima bas veliku kitu jer nece da unisti sinu zivot da ima mali penis....nzm kolko to ima veze da ako cale ima palamuru da mora i sin da nasledi
Malo sam se bavio nekim kurcima vezanim za dna i dnk i sta tu sve ima vec i naisao na razne podatke tipa da kurac sina ima vise od 90 posto slicnosti sa kurcem caleta. I da celavost ide od ujaka fazon uglavnom sa kevine strane
Ja nemam ujaka npr sta cemo sad?
Boli te kurac, ne mozes da ocelavis
шах мат господине
Gustina kose se nasledjuje po prostim Mendelovim pravilima. S tim sto kod muskaraca uticaj ima testosteron, zbog cega u sustini I celave.
U prevodu ukoliko imas dva recesivna alela (retka kosa) celavljenje nastupa vrlo rano, fazon u pubertetu vec.
Ako je jedan recesivan, jedan dominantan, kasnije kroz zivot.
Dok muskarci sa dva dom alela ne celave uopste.
E sad kako tacno testosteron utice na celavljenje sam zab, msm kakve konekcije pravi.
Ako je lagao mene moj prof genetike, lazem I ja vas.xD
To sam bas skoro citao, neko tvrdi da je to mit, da celavljenje kod muskaraca dolazi od estrogena, a ne od testosterona. I navode bas i za primer, da testosteron tu igra ulogu, svi bi stariji muskarci kad pocnu da gube kosu bili potentni ko tinejdzeri itd. ali nisu, tijelo proizvodi sve manje testosterona kako covijek stari. Takodje pivo povecava nivo estrogena, a znas isto da ima gomila njih koji piju pivo u enormnim kolicinama da pocnu gubiti kosu od toga. Sve u svemu, ima mi logike
stanija raskinula :(
Blago mom nerođenom sinu, onda.
Hahaha ovo za mirka gavrica, lik je ortak sa mitrovicem isplatit ce on kurac moj
Ortak kurac moj. Jedan autor odavde ga zna i licno.