Zadruga 2

1. Evo stanija sad place kad je saznala da je zadatak bio. I baca suplemnete po kuci

2. Hahaha pa realno vredi vise od 50e xd

3. Pap u Mađarskoj kasni snimak jeli XD

4. To je bilo ima 2 sata tipa

5. Papete, pomirili su se. Mozda ti kasni taj snimak evo ih u hotelu, večeras pada seks ko bastilja.

6. Papet gleda snimke na yt

7. Haha papet madjar jebeni, volis li kulenje istvane?

8. gamby ajde prestani da se brukas pls

9. Ruzica opet u parovima nzm od kad

10. Već minimum nekoliko dana, znam kad sam gledao na yt onaj klip gde Kale nešto priča, ona sjedi pored njega i plače

11. A pricala kao nece vise u rijalitije da ulazi kao treba osloboditi prostor za nova lica

12. Hahahha pa ja rijaliti lobanji ne bih poverovao da mi kaze da ce sutra svanuti

13. Ja bih ruzici poverovao i da mi kaze da imam najveci kurac na svetu

14. Mislim da je sad jos ludja nego sto je bila

15. vlada zabranio lazi da bude s natasom moskvom, kaze sta ce ti takva zena

16. Jeste da su parovi, ali je ovo najpribliznija tema koju sam nasao, samo da spomenem da mi je drago sto je Kale usao u parove, jeste on budala, ali nije zloban, a covijek je socijalni slucaj, nema hljeba da jede, a svi znamo kolike se pare u rijalitiju obrcu. Samo da ga neko ne zajebe pa mu ne isplati....

17. Ма Кале ће највише зарадити, боле га, заслужио је, каквима су све давали генге, Кале позлаћем човек.

18. Kale kada bi znao da se svadja, vredja najstrasnije i slicno, zvali bi ga narednih 15 sezona penziju bi zaradio u rijalitiju. Da se ne lazemo, to tako funkcionise pa evo lepi mica ce dok ne umre ulaziti u rijalitije jer ti jebe mrtvo dete kad mu nesto kazes. Rijaliti je banja za olose

19. Imaš sto kanala na TV-u, polovina na foru Nac. Geografije, Diskaverija, Historija, Arenu vikendom za Seriju A i ti odabereš da gledaš pinkove/hepijeve rijalitije, ne pa treba pičkousti ovde večno da vlada, sve na kamari sa svojom svitom seljobera, psihopata, jajara, botina i pandurčina

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.