Ма Кале ће највише зарадити, боле га, заслужио је, каквима су све давали генге, Кале позлаћем човек.
Bas to, na njemu se vidi da je dobar covijek u sustini, i svo njegovo budalesanje je uvijek neka pozitiva, nije nikad ni uvrijedio nekog, a kamoli napao ili ostetio. Sto je istovremeno razlog zasto mislim da nece opstati u rijalitiju
Kale kada bi znao da se svadja, vredja najstrasnije i slicno, zvali bi ga narednih 15 sezona penziju bi zaradio u rijalitiju. Da se ne lazemo, to tako funkcionise pa evo lepi mica ce dok ne umre ulaziti u rijalitije jer ti jebe mrtvo dete kad mu nesto kazes. Rijaliti je banja za olose
Pa jeste, jel prije jos ona Golubovicka usla u Parove, namjerno se trudila da ide na kurac svakome, lupala serpama po noci da raja ne moze da spava, i na kraju osvojila drugo mjesto, samo zato sto je retardirana i sto se uvijek svadjala sa svima.
Imaš sto kanala na TV-u, polovina na foru Nac. Geografije, Diskaverija, Historija, Arenu vikendom za Seriju A i ti odabereš da gledaš pinkove/hepijeve rijalitije
Ne znam na koga se konkretno odnosi, ima nas vise ovde, ali ako na mene mislis, ja slabo gledam TV uopste, a rijalitije pogotovo ne gledam, samo vidim sta se desava po fejsbuku, jutjubu ili ovde, jer su svugde naslovi i izvjestaji o tome...
Ne znam na koga se konkretno odnosi, ima nas vise ovde, ali ako na mene mislis, ja slabo gledam TV uopste, a rijalitije pogotovo ne gledam, samo vidim sta se desava po fejsbuku, jutjubu ili ovde, jer su svugde naslovi i izvjestaji o tome...
Hah, jebote.. tugica. Toliko sam se isključio iz svega da stvarno nemam pojma šta se dešava, od svih tih društvenih mreža, jedino sam ovde prisutan, a ovde je bar do skoro vladalo neko filtriranje treš podkulture koja nije dopirala do nas ili, ako i jeste, kao tema za sprdnju.. pa mi valjda zato zasmetalo.. nenaviknut sam
a ovde je bar do skoro vladalo neko filtriranje treš podkulture koja nije dopirala do nas
Pa jes ono, i mene je malo iznenadilo, s obzirom da se ovde cesto hejtuju mnogo normalnije stvari od rijalitija, al jebes ga, prati bas dosta raje, sto se vidi i po ovoj temi
kad se nađu dva kretena kao što su ovaj mujo i bob_rock ne može a da ne bude neka pametna rasprava. cijela srbija gleda zadrugu2 a vas dvojica tu nešto jedete govna.
kad se nađu dva kretena kao što su ovaj mujo i bob_rock ne može a da ne bude neka pametna rasprava. cijela srbija gleda zadrugu2 a vas dvojica tu nešto jedete govna.
Ta "cijela srbija" i glasa za Vucica pa sta? Meni da je licno zanimljiv rijaliti, nasao bih vremena da ga gledam redovno, posto nije, onda ne pratim, i ne znam sta tu tebi ima da smeta
Jel samo mene ova dva cigana blizanca podsecaju na neke indijance iz plemena sioux. Bas imaju nekakav punchable face, jos sam cuo da su homoseksualno nastrojeni. Pazi twin gypsy homo brothers.
Bas to, na njemu se vidi da je dobar covijek u sustini, i svo njegovo budalesanje je uvijek neka pozitiva, nije nikad ni uvrijedio nekog, a kamoli napao ili ostetio. Sto je istovremeno razlog zasto mislim da nece opstati u rijalitiju
Pa jeste, jel prije jos ona Golubovicka usla u Parove, namjerno se trudila da ide na kurac svakome, lupala serpama po noci da raja ne moze da spava, i na kraju osvojila drugo mjesto, samo zato sto je retardirana i sto se uvijek svadjala sa svima.
Hah, jebote.. tugica. Toliko sam se isključio iz svega da stvarno nemam pojma šta se dešava, od svih tih društvenih mreža, jedino sam ovde prisutan, a ovde je bar do skoro vladalo neko filtriranje treš podkulture koja nije dopirala do nas ili, ako i jeste, kao tema za sprdnju.. pa mi valjda zato zasmetalo.. nenaviknut sam
Pa jes ono, i mene je malo iznenadilo, s obzirom da se ovde cesto hejtuju mnogo normalnije stvari od rijalitija, al jebes ga, prati bas dosta raje, sto se vidi i po ovoj temi
Ta "cijela srbija" i glasa za Vucica pa sta? Meni da je licno zanimljiv rijaliti, nasao bih vremena da ga gledam redovno, posto nije, onda ne pratim, i ne znam sta tu tebi ima da smeta
Zadruga nije dobra jer nema kie, stana se trudi al nije to to
Cekam da ubace neku picketinu brutalnu kasnije kao i uvek pa sa pocnem da pratim
Не добија Стана довољно пара, мора то јаче марићу.
bogami joj je danas u par navrata fino ispala sisa sa strane, onako iz profila
Stana je 10 godina starija od mene, da se ostvarila kao majka bila bi dobar milf, ovako je out of category
Jel ispao Kale iz Parova? Prije par minuta je viđen u rendom autobusu u Beogradu
JE ZI VO
https://www.youtube.com/watch?v=OJ_7hmNj_ks
Operisani od humora kolektivno
Ovaj neki ispricao vic i izbacili ga iz zadruge hahaha
Jel samo mene ova dva cigana blizanca podsecaju na neke indijance iz plemena sioux. Bas imaju nekakav punchable face, jos sam cuo da su homoseksualno nastrojeni. Pazi twin gypsy homo brothers.
Haha bas preljubazne faca dobrocudne imaju. Najvaspitaniji momci tamo sig
Rekao je jedan od njih da bi se upustio u seks aferu sa onim sto je potpisao izlazak kada ga je zorica prozivala da je gej.
аџаџаџаџ ал стварно, цела фамилија та мика гиба изгледа да је најокеј од свију тамо.
Pa tebra nije fora da si pristojan, onda bi ladno ti i ja mogli u zadrugu. Nema kulturnijih momaka od vialpanda i mene
А видиш да су Мика и Гиба хомосексуалци де ће они да се свађају и остало, они за то нису способни, видиш да виц једва исприча.
Ajde ne lupaj kakvi homoseksualci Mika i Giba strejteri najjači i šmekeri možeš samo da im zavidiš