Zadruga 2

1. msm psihopata je lik nema tu sta

2. Hahaha ovaj nema blama

3. uuu kolko njega sujeta sad izjeda.....kako neko NJEGA moze da sutne, dobice nervni slom jbt ne mogu ovakvi likovi da se nose sa bilo kakvim i najmanjim porazom

4. al taj pateticni snimak uz onaj tekst i njihove slike kao velike ljubavi....a bili 10 dana zajedno

5. Mislim da se tu pravi zaplet za nešto mnogo veće.. baš se vidi da je ovo iscenirano.. možda je ovo uvod u prvo rijaliti ubistvo za koje će kazna biti izbacivanje iz Zadruge na dve nedelje

6. Ja bih Zadrugarima podelio po pištolj, 15 metaka i flašu rakije.. i ostavio bez cigara

7. minimalna tarifa im je iljada za sedam dana prdi njima guzica što tuljani sa vukajlija.com misle o njima.

8. Rijaliti je odlična stvar iz milion razloga samo to niko nece da prizna
    Preodlicna stvar za manipulaciju prvenstveno

9. https://www.youtube.com/watch?v=R_fdxpaRIP4
    mali arkan 4 borbe bez boraza, bora za sata jedan profi mec pobeda sudijskom odlukom

10. Dzakic picka, krece nogom u boksu, zna da nema sanse protiv ovakve sile pa pokusava na kvarno da ga dobije

11. Haha jaooo odgledaću čim mi se napuni baterija, Veljko Ražnatović Arkan je posle Noleta i odbojkašica moj omiljeni sportista

12. Bori je najveći izazov bio da ustane, posle je sve bilo rutinski.

13. bora lezerno sparinguje uz taktove svoje omiljene numere

14. Što si me slagao, gde je Veljko

15. Bora ga dobio na staru boksersku foru zvanu "moša", krenuo kao levim krošeom pa ga zveknuo desnim

16. Bora sa sedam promila i dalje nepokolebljiv u gardu

17. Čuo sam da je Bora izvadio jetru da ne bi mogao da fasuje cirozu