Zadruga 2

1. luna je debilko....jel banetova kita spada u male ili velike?

2. џаџааџаџ јел мислиш да не смем јел мислиш да не смем јел мислиш да не смем јел мислиш да не смем јел мислиш да не смем јел мислиш да не смем јел мислиш да не смем

3. Dobra ova pička što se Miki loži sad na nju

4. Kija objavila knjigu

O čemu? "Kako da vas muž prevari"? Jer to je jedino njeno "dostignuće", bukvalno samo po tome je poznata

5. Pevačica ti je ona sada

6. Hahah jebo mater ako "pjevač" kod nas nije postalo najbolje zanimanje, bukvalno ti ne trebaju nikakve predispozicije osim da postojiš

7. Hahah jebo mater ako "pjevač" kod nas nije postalo najbolje zanimanje, bukvalno ti ne trebaju nikakve predispozicije osim da postojiš

Mudro prozbori ovaj mujaga.

8. "Obraćam se tebi, Pr-u moje djevojke jer sjeti se... dok ona ne kaže da nismo u vezi ona je moja djevojka... ma koliko tebi bilo teško zbog toga.

Ako misliš da si važna jer imaš šifru njenog instagrama znaj da sam ja još važniji jer imam ključ od njenog srca. Zašto se takmičiti u tome ko piše bolja saopštenja? HAJDE DA SE TAKMIČIMO U TOME KO JE VIŠE VOLI. Sve sam priznao i rekao da sam jedini krivac ja. Krivac čim sam spao na to da sa tobom polemišem.
    Od 11-og Oktobra u 4:47:43 se nisam sa njom čuo. 303 sata, 12 minuta i 17 sekundi... Poslednje što mi je tada rekla je VOLIM TE. Dok od nje ne čujem da to nije istina ja ću je čekati jer sam već rekao da znam koga čekam. Hajde sada budi mangup pošto sam ja kao što si ti me nazvala "pizda" i daj joj priliku da se obrati.
    P.S. Mali savjet za tebe ako mislis dobro MOJOJ DJEVOJCI. Sa ljudima koji je podržavaju budi fleksibilnija jer će je ti ljudi dovesti do duple krune, a ne ti.

Znate se duže ali nikada te neće zagrliti kao mene i reći ti što i meni.
    Zauvek. Zauvjek.", napisao je Vladimir na Instagramu.

ahahah kakav je golja ovaj crnogorac koja sranje patetika

9. možete samo da mu zavidite na emociji

10. Brt ovo je tako jadno i bedno hahahah msm okej da tako volis neku kurvu al ne moras bas da blamiras roditelje i siblingse (rodjeni braca i sestre) ovakvim limunadama usranim jbt....ko oni klinci kad se sa 15 god snimaju na ju tjub da vloguju i pametuju pa kasnije kad napune fenomenalnih 22godine onda ih bude blam sta su pricali

11. ne moras bas da blamiras roditelje i siblingse (rodjeni braca i sestre)

ахахахахах сиблингси јебени

12. Evo me u vozu idem sa sajma. Kupio sam kijinu knjigu i sudeci po prvih 30 strana koliko sam procitao ovo je remek delo.

13. https://youtu.be/-7_XvW9Drvc

елем има неки канал на јутјубу задруга експлицит где су све те као јебачине мада је срање углавном