FESTIVAL SLENGA 2018 - "Nova nada" (07.09 - 09.09)

1. E fala na podršci svima, stvarno lepo smo se skupili...a ne jedva:)

:*

2. Ne mogu ps, pijan sam, lego sam da spavam, sljakam sutra. Aj ovih dana, posle 17 h, javi mi se u pvt kad god hoces.

3. F5, malo da čitate i prokomentarišete:)

4. Evo, ja ću sad da pročitam, a prokomentarisati možda ću.

5. Svi dobili plus, red je da se podrži manifestacija (mada 90% i jeste za plus), Hogar mi je najbolji u takmičarskom smislu, tu negde i Ironični, pa onda Prof i Čegi. Van konteksta takmičenja mi je najbolji Apofis, Kafa napisala nešto što bih i ja obrađivao, Ciklonova mi je najslikovitija, nerviraju me te pojave, Pseto i Kiki me nasmejali... ma svi su dobri, a ako bude glasanja, ili čega već, možda i budem drugačije raspoložen posle drugog čitanja.

Pozdrav za organizaciju, bravo za trud.

6. Hvala, kolega, na komentaru i uloženom vremenu, deder prikljucite se u budućnosti nekom sledećem pokusaju revitalizacije sajta, svakako ćete o tome biti pravovremeno obavešteni :)

7. Prelistao sve, baš solidno prošlo. Ne znam je l' ovo Profa pozvao na neko "glasanje"? Ako jeste... meni najjače: iznad zakona, holandez i gađanje.
    p.s. I svakako, bravo za entuzijazam i trud.

8. Da, da, samo cepajte predloge ovde pa ćemo prelistati i odabrati. Fala na podršci, uskoro rokamo opet!

9. Dobre defke svi pisali, svima podelih pluseve jer su dali doprinos i pokazali da sajt mrda i dalje

Sad je na njemu potez da vrati OTETO

10. hahha, da u pravu je Zapata

11. ja se razmisljam, mislim da nema potrebe vise ni da pisem ima dosta kval autora sada od mene na sajtu, a ima i par bednika koji ocenjuju mene kao coveka (bombas), a ne definiciju, Prof to vidi, ali ne zeli da reaguje i upozori ih

12. a ima i par bednika koji ocenjuju mene kao coveka (bombas), a ne definiciju,

Ovo je tacno 100%, ja ti uvek dajem plus

13. Рокенрол, Гађање, Инстаблам (не нужно тим редом).

Добре су и оне две са "нешто" и Чека ме човек (то му дође као посебна подгрупа).

А Транзистор ми је симпатичан из једног посебног разлога: дочекао сам да младима буде легитиман сленг нешто што мени уопште није сленг. Колико ли још има таквих речи?

14. Hvala, Zapata, ja 60€ mesečno uzimam pa uzimam, sa festivalom ili bez hnjo

Bomb, pratimo prljave radnje, nemamo ali oruđe protiv hejta/lajka jbg. Dobre defke pišeš svakako...i sebi, i drugima;)

15. Sve plusevi... Sasvim ljubazno "takmičenje" i ovo sto je odabrano je realno malo odskočilo i jos bih dodao defku kombinovati u odabrane i to je to.

16. Iskombinovaćemo nešto, opušteno :)

Fala na podršci, ljubi brat!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.