Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
geometar, brale, najtraženija glava sada u cg
Metri plažu svaki dan. Xd
ćuti ti kobasičaru :)
15e neto
шта далеко јбт 13 сати авионом преспаваш и можеш да уђеш у кину ко у продавницу и изађеш кад оћеш није ко америка одеш једном па дођеш кући после триес година јер ниси смео да излазиш због папира
а није ни карта скупа
него реците свакоме кога знате да оће да дође да иде у неки други град овде готова прича
Ček brate, ti si već neko vreme tamo. Kako se nisi ugurao negde na sigurno, upoznao ljude.
de reci nam tvoj grad onda, pa da kažemo ljudima da idu tamo
dotvorimo teme po forumima i lažiramo iskustva kako je taj grad najbolji
zamisljam kineza iz kine kako pita kineza iz srbije kako se nije ugurao negde na sigurno, upoznao ljude.
mislim da bi svi trebali da se organizujemo i propagiramo kako je taj njegov grad najbolji izbor svima koji planiraju da idu put kine da uče male kosooke loš engleski
Kao nije daleko nije skupo mozes kako hoces a dolazi u srbiju jednom godisnje xD
koj će kurac više? posle par meseci u tuđini vidiš kakva je srbija rupa
Ja sam sad sebi nasao posao tako da sam u obavezi da napravim 140 radnih sati mesecno a mogu i do 200, 220 ako hocu. Znaci mogu za 18 dana recimo imati 14 radnih po 10 sati i onda mogu kuci sa 2100 evra. Tj platim smestaj gorivo hranu itd, ostane mi 1500 evra cisto i 12 dana da se sprdam po srbiji.
ima li nekih normalnih poslova ili samo predavanje engleskog?
tipa, jel neko uspeo da napravi kontakte tamo da izvozi neki kurac u evropu. elektroniku recimo ili tako neko cudo koje je tamo dzaba za napraviti.
jel ti baba i kuva?
ima li nekih normalnih poslova ili samo predavanje engleskog?
tipa, jel neko uspeo da napravi kontakte tamo da izvozi neki kurac u evropu. elektroniku recimo ili tako neko cudo koje je tamo dzaba za napraviti.
Imas posao da budes korporativni belac. Znam jednog Svabu, radio kao pocetnik u prosloj firmi gde sam bio. 2 godine je bio u nekoj njihovoj gradjevinskoj firmi kao korporativni belac za 8000 dolara mesecno, ali ih rotiraju na 2 godine, ne moze duze od toga. Jedini posao je da se lepo obuces i budes belac na poslovnim sastancima gde se ugovaraju poslovi. Ali ovaj je Hitlerov mokri san, tako da ako ne potpadas pod plave, visoke, zgodne i blede nema nista od toga. I moras engleski ko maternji.
sumljam
https://www.scmp.com/news/china/society/article/2096341/white-people-wanted-peek-chinas-booming-rent-foreigner-industry
Ahahah KORPORATIVNI BELAC. Jebem ti 2018. godinu hajmo jednu peticiju za vraćanje starih zanata
znam da ih koriste kao lutke, jer belac kao pokazuje da su internationalni i posluju van kine, ali cifra je smešna. gledao sam ljude koji su pričali o poslovima u kini, čak i onaj južnoafrikanac što priča maternji engleski i izgleda ko jason statham pa je cifra bila tipa 2000 dolara mesečno.
Odlicno razbacivanje ciframa,8k evra da si beo,plav i pricas engleski. hm sigurno.