Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2014/02/professional-street-nigga.jpg
to nesto ko ova varijanta
i ja bi reko, 8k evra mozda ako radis jos nesto tu stvarno, a uz to si belac, pa mogu da te slikaju.
mada, bas gadno zvuci da radis tako nesto, za koje god da je pare.
Meni je ovaj rekao 8k dolara. Ako laze on, lazem i ja.
ne pereš muda direktoru, šta te boli kurac.
mada mrzim te postove tipa znam lika od babinog sinovca tetkin zet, ima platu 8000 ojra, znači svi tamo gde je on mora da imaju slične plate, a mismo govna
cini ti se prijatelju, ako je stvarno 8k evra neto i nemas troskove (kina), a ako si zbog novca dosao tu, za jedno god dana kad te prodje to prvo vau sad imam pare poceces da se pitas koj kurac radis u zivotu i jel si toliko govno.
ja pomalo pocinjem da pizdim jer trenutni posao mogu da obavljam sa tipa 20% energije, a relativno je dobro placen, da bi maltene presao za manje pare da radim nesto ozbiljnije, jer zatupi se covek ako dovoljno dugo jede govna.
ovde svakojaki uzimaju dobru kintu za blejanje po sastanicima,pa sto ne bi i u kini.
ja imam kolegu koji je bio najviše plaćen u timu, čovek je otišao jer mu bukvalno nisu davali posao, uvek mislili ima nešto, zauzet je itd.
napiši skriptu nek radi 10%, ostalo autsorsuj u srbiju za 400 ojra, gotov poso
Vidite da sam u pravu. Ovi što odu preko samo o novcu pričaju, jer samo novac i imaju, prodali su dušu i krsnu slavu.
Edit: Miroljub je
https://media1.tenor.com/images/eb62c79ecf9f2220e099e00ad6a67ac4/tenor.gif
u picku materinu kako se linkuje gif ovde?
nemam predstavu koliko bi miroljub mogao da uzima za ono njegovo sektasenje.od mnogo mu daju da sere po nekim predavanjima do prezivljava i grbavi da mu daju da sere za hiljadu dinara na nekoj tribini.
Al mu zato žena živi ko Jelena Anžujska, nemojte da se zajebavamo!
radi to jer je budala reko bi, ne za pare.
stoji to da je budala, samo kapiram da nije bas tolika budala da ne uzme kintu na lupetanju.mislim, mnogi su,pa moze i on.
Mene zanima da l ti što idu na ta predavanja, idu iz ubeđenja ili da se smeju lupetanju?
bilo nesto u novinama da satro nije bilo dovoljno mesta negde da prime sve koji zele da ga cuju.ono kada je bio u jeku popularnosti.tipa bilo 300 mesta,doslo 7 miliona ljudi.po facama ljudi koji su dosli, videlo se da se radi o teskom ubedjenju.onakvi ne dolaze ni na seseljeve mitinge.
може бре келте да се извози, овај град живи од производње електронике и свачега има него ја сам пола године био у некој пички материни где нисам имао кога да наватам ради бизниса, сад сам сишао у град и већ имам идеју за пар ствари које бих могао да купујем овде и шаљем тамо, чак сам налетео на кинеза који ради за фирму која прави напајања за компове и оне мајнере за криптовалуте, то ми је мало скупо да се упустим у причу сада али ко зна нека га међ контактима па ћемо видети
знам двојицу момака из милановца који извозе искључиво та говна за мајновање
Aj uzmi meni ako nadjes POCOPHONE F1 64GB ispod 250e. Al da je kao onaj za internacionalno trziste.
Ubaci mene, ja volim da prodajem. Kulen, procesor, sve je to isto.
Kurac isto, pojma nemam o čemu ovaj gore govori.