Prijava

Znaš šta je najzanimljivije, što sam ozbiljna. I što nisam uobražena. Što je to neka činjenična brojka, što sam je silom prilika saznala i što ipak saznanje o njoj ima veliki uticaj na samopouzdanje. Ajde neka i omaše za 3,4 stepena gore dole, ali za 20 ili 30 neće omašiti sigurno. Mada se slazem da je brojka varijabilna i da zavisi od trenutne koncentracije i mnogih drugih uslova ... i faktora trenutka. Ali za 50 da omaši ne može, jbg. Tako da boli me kurac, mnogo sam samopouzdana tu, jer sam prvo svesna, drugo pothranjen mi je ego činjeničnim stanjem, jbg, može da me sjebe neko i kaže mi da sam ružna ali glupa nikad i kad me neko pravi glupom u stanju sam da izvučem najgore iz sebe. Ili kad me poredi.
Ali inače bez da su merili profesionalno, (kažem ja sam to silom prilika, jbg, i to par puta. I da, razlikovala se brojka ali za stepen, dva) tvrdim za mnoge ljude odavde među kojima su i neki stalno prisutni da su inteligentni visoko iznad proseka po skali IQ-a. Ende.

frostiest of tales brethren

Kako god, neću se dičiti sisetinama i pičkom, to ima svako. Niti ću se dokazivati u ženstvenosti i jebanju. Niti cu se ma kome više ikada dokazivati. Što bi rekla Svetlana Bojković u Srećnim ljudima - "Ja znam ono što znam!" ☺️

Brate odvratno mi je samo kad vidim naslov teme, generalno temu.
Povratiću.

Kakav užas jbt. Cecina reklama za koncert ima više smisla. Au pičku lepu materinu! Sve je otišlo u kurac, ljudska rasa je ozbiljno obolela

Ej, to je uspeh, toliko stepeni da imaš. I to konstantno kad ti mere.

Avvl treba da budes ponosna sto se mladje generacije obrazuju u tako plemenitim oblastima a ne da prosipaš frustracije, imala si priliku da učiš školu kao i on, ko ti je kriv što nisi.

Vuče samo naprijed, iako me za tvoje studije zaboli đoka ali imaš moju podršku

AvvI
Kako god, neću se dičiti pičkom.

Avvl
Ajde neka i omaše za 3,4 stepena gore dole, ali za 20 ili 30 neće omašiti sigurno.

Kažu da je kod Romkinja toplija za 6-7 stepeni, ali svaka tebi čast. Srbija, Srbija, ale ale...

Ja mislim da ova tema je poučna za one koji potencijalno žele da studiraju, da vide kako je to lepo, ostvarivo i da može sve da se nauči uz rad i trud.

Podrške autoru Vuk i svima ostalima koji studiraju stvari vredne studiranja, a ne SoCIoLOgiju i slične zvizdarije.

sisetinama

Podrška i za ovo

Avvl, šta ti sad smeta, crna ženo? Čemu toliki izliv nezadovoljstva glede ove teme?

Hvala svima, volim vas puno ❤️

Ma, ne smeta meni ništa. Neka bude i sam Isus što se mene tiče.
Naslov teme, naziv ... jebem li ga. Kao da je Tales iz Mileta.

imala si priliku da učiš školu kao i on, ko ti je kriv što nisi.

Nisam. Niko mi nije kriv niti ikog krivim. Nemam ni dan obrazovanja ni dan radnog staža. Je li ti lepo sada? Imala sam priliku, da.

Od starta nisam poželjna. I nema to nikakve veze.
Ali da Vuka veličate ovde, a od mene i moje iskrenosti svakodnevno pravite sprdnju - to je stvarno krajnje mizerno. Vuk, umobolan po svemu, pametan ali infantilan do bola, poremećen i poremećenih i stavova i vrednosti, koji nema dan života u realnom svetu i vremenu, je glorifikovan ovde a ja sam napušena. Ljubomorna sam jedino što se toliko jako držite svi da me niste pustili niti milimetar da budem deo sajta.
Na svemu hvala. Ja sam uporna, ali ste živi zid. Kapa do poda. Uspeli ste odista ovim na kraju. Vidim da gubim vreme. Žao mi je što sam uopšte mislila da ma gde mogu da se uklopim. Od srca svima svako dobro. Volela bi da neko nađe Kajzena i da ga pita bi li mogao da mi obriše celokupan profil sa sve pvtima. Baš sve, ne zanimaju me definicije, ništa me ne zanima. Ako neko želi da mi pomogne oko toga i ako ima načina neka me obavesti u pvt. Odavno to želim, ali nikako da ga zateknem na sajtu i sama pitam. Samo ako postoji način. Veliki pozdrav i vidimo se sutra.

I kako vas nije sramota da likujete što je višegodišnji besprekorini trud jedne mlade žene propao, a uzdižete ovog trodimenzionalnog debila? Sramno. Užas. Ljudi - oni su najveći blam Univerzuma.

Pakao - to su drugi.

Adio.

Draga Avvl, da li želiš da malko adaptiramo naslov kako bi to manje boo oči ili pak želiš temu o sebi? I ne znam zašto “veličanje” (koje samo ti vidiš, kapiram) nekog drugog automatski znači “spuštanje” tebe? Hvala unapred na odgovoru.

Мостови на Морачи
Што спајате растављене
Помозите да се споје
Душе ове две различите
Ах, тако различите...

Dostojanstvo — to je velika vrlina. Ako ti neko lupi šamar, okreni drugi obraz. Kao što sam pretpostavio, naša uvažena AvvI je revoltirana iz razloga što smo se pokačili onomad. On je umobolan po svemu. Ta sklonost da se vidi nešto u svemu odlika je strukture koja pripisuje ekstreme, polove, nečemu. Medjutim, imajući u vidu baš sve, ja sam joj oprostio sve one jezive pretnje i nekakve osvetničke fantazije koje je ovde delila sa nama baš zato što sam u retko čemu i po učestalosti sve redje umobolan, a više pun razumevanja i shvatanja.

Ali da Vuka veličate ovde, a od mene i moje iskrenosti svakodnevno pravite sprdnju - to je stvarno krajnje mizerno. Vuk, umobolan po svemu, pametan ali infantilan do bola, poremećen i poremećenih i stavova i vrednosti, koji nema dan života u realnom svetu i vremenu, je glorifikovan ovde a ja sam napušena. Ljubomorna sam jedino što se toliko jako držite svi da me niste pustili niti milimetar da budem deo sajta.

Ali da Vuka veličate ovde, a od mene i moje iskrenosti svakodnevno pravite sprdnju

Vuka veličate ovde

Vuka veličate

https://en.wikipedia.org/wiki/Sarcasm