Prijava

Nisam primetio da me iko veliča ovde. Autor Bohor je nazove nestabilnom, a ona mu se snishodljivo pravda. Ovde bukvalno je niko nije spomenuo, a ona šizika. Ja ne znam. Jedno malo pojašnjenje, ovo nije tema koja glorifikuje ijednog autora, nego prati rad autora i podržava trud, ali i daje informacije o samim studijama. Ništa više. Samim postojanjem mene i ove teme ona je trigerovana. Neko je bio trigerovan samim postojanjem Jevreja, a manjkom glorifikacije jedne specifične grupe ljudi.

znaci ti vuce, po ovoj temi si trenutno student 4. godine medicinskog fakulteta. 22 godine?
tek godinu dana bi po americkom zakonu mogao da pijes :)

nije lose imati tu informaciju u glavi kad se neko dopisuje ovde sa tobom.

Hoćeš da kažeš da može sa mnom da se popije pivo u Americi? Lol

E sad ću ti jebati mater Ciklone uz dužno poštovanje prema Agilnom kome si kum i prijatelj života, jer njega obožavam, a tebe ne trpim od samog starta, jer si prenaporan, pretežak i u svemu tome truo, ja ne znam kako si njega kupio ali mene nećeš sve i da si znaš ko - Gospod Bog sam. Jedu mi se govna od tvojih proseravanja u vezi mene još od pre 11 godina pa sve do sada. Ti me ne pamtiš, toliko ti vijuge i rade, ali ja nažalost jako dobro pamtim svakakve pomije pa i tvoju pojavu.

0,03 Jogurta, rekao bih

Avvl, iskaš li da promenim naslov teme i time obezbedim mir, trenutni?

Draga Avvl, da li želiš da malko adaptiramo naslov kako bi to manje boo oči ili pak želiš temu o sebi? I ne znam zašto “veličanje” (koje samo ti vidiš, kapiram) nekog drugog automatski znači “spuštanje” tebe? Hvala unapred na odgovoru.

Što se mene tiče Profe - znam prvo da mi uskoro sledi ban, jbg uvedila sam Boga Oca, jelte, i nije me nešto pošteno ni briga, niti me zanima. A drugo - ne zanima me ova tema. Mislila sam da se zajebavate, i da zajebavate i njega, međutim čitajući pažljivo po finesama se vidi da nije to baš neki sarkazam iako Celt na njega aludira. Ljudi su, nažalost, ozbiljni. I to je otrov društva. Možeš, vidi, možeš da je preimenuješ u Dr.Vuk Njegovo Visočanstvo ... ili šta god. Ne smeta mi - jadno mi je to. Kao kad na TV-u vidim Vučića koji svakodnevno vređa inteligenciju narodu, upravo taj osećaj ... Osoba, dete zapravo koje ima ozbiljnih problema sa sobom bavi se jednom od najozbiljnijih nauka ikada. On nikada ne bi u normalnoj zemlji prošao test sklonosti i sposobnosti za navedenu profesiju. To je sve. Oće da se ubije kad ne položi kolokvijum... je li to ličnost koja će sutra možda operisati nekoga? ... Šta vam nije jasno? Vrlo je eksplicitno. Tuga i jad. Jad je prava reč.

Neko je bio trigerovan samim postojanjem Jevreja, a manjkom glorifikacije jedne specifične grupe ljudi.

Sa zadovoljstvom bi te ugušila u smradu tvojih isprdaka i to ni ne sanjaš sa kakvim zadovoljstvom. Da, naci brka, želeo je realno ono što prirodna selekcija nikako da učini!!! Da vas istrebi, mamu vam jebem... ☺️ Fuj.

osvetničke fantazije

Tebi se je, brate mili, priroda osvetila za sve ako su ti išta pokoljenja zajebala, ako li nisu - naslada joj je bila da te stvori i sprda se s tobom.
Što se fantastike tiče - možda je to jedini način da ti imaš ma kakva društveno prihvatljiva obeležja iole normalnog čoveka. Degenerik ne može da bude Čovek. Nego se Darvin zajebao...

Zar nisu pokolenja samo oni što idu posle? Znači PRETKOLENJA*

0,03 Jogurta, rekao bih

Yep..Može. Taj postotak masti u jogurtu. Najbolje za probavu. ☺️❤️

I onda kažu lako studirati...

hahahhahahah
maaa, jebo te minus

Kakav ban, Avvl, rileks…Mislim samo da si malčice previše temperamentno reagovala na temu na šaljivom sajtu Vukajlija.com i to je sve. Podrška Vuku. Podrška Avvl.

Podrška plemenitom, ali umnogome siromašnom puku Palestine

Hahah joj nasmeja me pošteno. Mislim da bi joj trebako uključiti neku terapiju najpoštenije. Žao mi.

zar niste jedno drugom slali silna srca neki dan ;/