Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
...
ja te respektujem labokv samo tako nastavi
Voleo bih da imam vremena da iscitam ovu temu komplet, kad bi bio npr neki filter samo za psetove bohorove i pezosove postove npr
da
Kao najrelevantniji ovde samo da kazem da kenjate mnogo
Radi kaizen na toj skripti, bićeš obavešten kad bude puštena u test rad.
mogu ja da ti napravim za 20$
paninaro jasna stvar, kom se ne svidja ne mora da cita evo sad ce i skripta da bude gotova pa ce moci da biraju koga ce da prate.ali nikad ne znas ko ce da kaze nesto sto te interesuje mozda neko bas od koga se najmanje nadas.a ti koi namerno izbegavaju moje postove mogu samo da im kazem da zbog njih pijem kardiopirin jer mi slamaju srce
Ne kontam sto bi se filtrirali odredjeni ljudi?
hahahh
valjda da ne trose vreme bzv al nebitno.ja sigurno necu nikog da molim da cita moje postove.svako ima pravo izbora izvoli odaberi koji ces post da [procitas i to je to, niko nikog ne prisiljava
Cuj kardiopirin, reci aspirin da te ceo svet razume
sve ste pobrisali na forumu, ocete i da limitirate broj karaktera u postu?
kakAv aspirin, samo kardiopirin sa mg mivelom
Pa to ti je isto. Sta je bre pobrisano?
ja sam zakljucio da ti radis izmene na forumu, mozda greseim.sta nije izbrisano, evo npr ona tema za pogresne tekstyove pesama i da ne nabrajam
apelujte na ove clanove iz inostranstva da uplate makar na 2 god veci prostor za sajt i da se vrati sve ko sto je bilo pre 5 god.ili ovi sto igraju kladionicu da daju pare
Da ne igramo možda bi i imali.
Najbitnije ti je na faksu da kad god sretnes neku koleginicu kazes “ooo koleginice, kako ste koleginice, sta ima koleginice” i smeskas se onako dok to pricas, a kad ona krene da ti prica nesto to samo podignes ruku kao da pozdravljas nekog onako neobavezno, to je bitno dosta pogotovo ako je studentkinja iz unutrasnjosti
puši
pij
jebi
drogiraj se
ali se uvek drži
zlatne sredine