Studije jednog budućeg doktora — Vukajlija uz Vuka (RIJALITI)

1. Ili eventualno probaj sa

Koleginice, hoces da ucimo anatomiju zajedno, ali u praksi xexe stani alo gde ces

2. Учи немачки упоредо. Немам други савет.

3. Кој ће ти немачки си луд
    ЕДИТ : тераш будућег великог лекара и пре свега еминентну главу да се навади на запад и напусти родну груду, паајте молим вас лепо

4. bolje da učim francuski, njega već znam pomalo

5. U dogovoru sa budućim dr Vukom, apdejtujem naslov teme i proglašavam je blogom, na kojem ćemo našeg Vuka pratiti, podržavati i, svakako, napušavati tokom njegovih studija....pa dokle traje. Autor Vuk će s vremena na vreme ovde kačiti svoje dogodovštine sa faksa a mi ćemo mu pomoći da što odgovornije studira i jednog dana, možda, postane ministar zdravlja!

6. Jeste sad ću ja narednih 17 godina svog života da posvetim praćenju .Vukovih studija....

7. ovo kao neka zadruga samo fakultet?

8. Svojevrsni vukajlija rijaliti, da.

9. Eo turih i u naslov, fala Pani:*

10. Bice ovo rijaliti s najmanje seksa sig (0 seksova)

11. Čeka se epizoda kod Tanje Vojtehovski u emisiji

12. Braćo, ja verujem u našeg Vuka. Trajaće ovo sigurno dugo ali razmislite šta nas čeka nakon diplomiranja? Besplatno lečenje kod tek svršenog studenta medicine. Neprocenjivo.

13. Besplatno lečenje kod tek svršenog studenta medicine

...koji je u Skandinaviji

14. Bez zajebancije, sviđa mi se ideja. Voleo bih da zaživi, da pratimo vuka vučinu pravu kurč, ovaj, momčinu <3

15. Napred Vuk, jbg, od njega zavisi:)

16. Напред Вук, ако икад одустанеш од факса, пиши овде, подржачемо те у нечем другом................

17. Ovo bolje na foru kladionice neke da je išlo iskreno tipa:

Koju će .vuk ocenu dobiti na sledećem ispitu

Koliko godina će studirati?

Koliko će mu trebati da odustane?

itd itd

18. I da bude iskren pri izveštavanju, nema povećanja ocena i deljenja samo lepih stvari. Očekujemo i saopštavanje o nogiranju od strane koleginica, uvredljivi dobacivanja pri izlaganju seminarskog i slično.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.