★ Šahovski turnir Vukajlija 2018 ★

1. Ma jebem vas obojicu 24 sata ne mozete odigrate jedan sah

2. I da l' mi izmače za minut jebenti

3. Pa jbg namestilo se, ja sam kriv

4. A šta ja da kažem za moj deo žreba, nema nikog ceo dan

5. ja sam tu do 16h, ali šta vredi kad mi nema protivnika, a ako dođe kasnije, onda tek oko 22h ću biti pri netu

6. Sinoc te je covek cekao do skoro 1, pa je u 2 i 15 ustao iz kreveta da igrate, pa si mu rekao da si tu danas posle 11 i covek dosao video da te nema i rekao ti da je tu u 2 i cekao te do pola 3 stvarno mislis da si ti kriv? Jos si trazio da se igra za vikend jer do vikenda nisi tu pa jebi se u dupe brate

7. Zajk budi tu ako naidje maestro igrajte, prosao si predkolo

8. E Žajk, da bismo ubrzali ovo (valjda neće niko da se ljuti, ovaj turnir smo hteli da završimo do kraja vikenda), ako se pojavite ti i Maestro zajedno na sajtu u narednih sat vremena, odigrajte svoj meč, staviću da si prošao Zes-a po difoltu, biće još turnira

9. Ovo što Ps kaže haha

10. Evo ceo dan sam sad tu kad naiđe apofis igramo i to je

11. Dobro ja samo nisam to tako pazljivo rekao kao ti haha

12. ма да цела 4 минута сам се држао, очекивано :)

ово на крају нисам ни наслутио сад, јебомепас

браво апофисе, шта да кажем

13. Ajde pseto izlazi iz snajper moda :D

14. ајде псето сад јебо те пас шта си се усрао који курац не играш са мном опусти се брт

15. послао сам му поруку, ваљда ће да види коњ

16. буди ту апофисе, брзо ће пс

17. Opa završava se donja strana žreba, a gde se sad izgubiše Žajk i Maestro

Kad protiv Apofisa uđeš u problem iz otvaranja, to je to, nema povratka u meč

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.