★ Šahovski turnir Vukajlija 2018 ★

1. не не сад гледам партију, нисам ја имао шанси разнео ме као сељак ђубриво по њиви, баца само не знам 'де сам

и овај мат у пет потеза, одрадио као ништа

следећи турнир ако опет паднем са апофисом, или трућом ако заигра, рачунајте да сам предао, немам ја ту шта да тражим

2. Sledeći igramo ligu, svako sa svakim, može i sa belim i crnim figurama, pa nema žurbe, nek traje koliko traje

3. Mali savet Coa, nemoj da izvlacis damu previse rano (sem ako ne pobedjujes ociglednim potezom, tipa napadnes dve nebranjene figure ili tako nesto), jer ti ona onda smeta za druge figure a i podlozna je napadu.

4. ма нисам ја играо партију праву јако дуго, знао сам да ћу да засерем већ код отварања, треба ми мало да уђем у рутину, и кад уђем на личес ја решавам оне пузле само, бићу бољи како тај идући турнир буде одмицао док се мало уходам (пс зна о чему причам, 19-20 пута зна о чему причам)

5. Namerno mi ovo radi. PSETO NISAM TI JE JEDAN OD TVOJIH PICAKA, STO ME OSTAVLJAS DA CEKAM DECHKO!!!232!#@#!!

6. ај у сто марки да неће ни да се појави сад, усрао се, а ја ћу да оправим принт поруке где каже "ево изашао сад до клаџе, брзо ћу"

7. Jebete Kragujevcanina vidim :D

8. Pa sad cu jebem vas sastavljam tiket

9. Idi u meridijan i traži im kvotu da ćeš izdržati protiv apofisa 5 minuta, daće ti 1.85, naplati bol xd

10. Jbg, jos sam kao probao nesto

11. Razmisljao sam se da li da ostavim lovca onde, rekoh hajd', ako budes hteo da ga zarobis velika sansa bila haos da ti napravim

12. Ja sam razmisljao kako da ne napravim neko sranje xd

13. Da, verovatno si morao bar večiti šah da imaš? Fina bila.

E sad, što se ostatka turnira tiče, daćemo vremena ovoj gornjoj strani da odigra svoje, mada Žajk reče da neće biti tu do večeras. Kaži ti Apofise kad ćeš biti tu večeras? Pa ako ne bude nikog sa ove moje strane, možda će moći neko da uleti, tipa Eufrat ako vidi ovo ili neko drugi kome se igra.

14. Pa tu sam ja, svracacu povremeno na temu, ali izmedju 8 i 10 cu sigurno biti

15. E dobro, ovako ćemo onda, ja svakako neću biti ovde bar do 18h, ako se do tad odigra ovaj moj deo žreba, uleteću ja makar sa telefona da to završimo. Ako ne, čekaćemo (do recimo 20h? može i duže, kako kažete) i da se nadamo da će neko nov hteti da igra (ako do tog nekog proizvoljnog vremena ne odigraju Žajk, Zes ili Maestro svoj deo i ne budu prisutni, ko god da nije prijavljen za turnir do sad, može da uleti u polufinale protiv mene).

Ako se bilo koja dvojica od Žajka, Zesa i Maestra zadese na sajtu u isto vreme, nek odigraju partiju, smatraćemo da je onaj treći ispao.

Može tako? Pitam sve koji učestvuju.

16. E a može i ovako: teraj sva ta govna i igraj sa apofisom ionako ćete vas dvojica igrati u finalu i da se okrećemo ka tom ligaškom turniru.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.