U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
To mantranje ti izgleda odlično pali, prošli put ti Truć poklonio topa za džabe, ej Truć, toliko partija igram sa njim, a nije mi čak ni tu kremu poklonio, sve na suvo igra
Pa diskvalifikacija nego kako!
Sutra od 11 pa na dalje kad god biću kući ceo dan, ap
Ja kad igram s trucom osecam se ko picka sto ide sa mnom na pice vidi da sam fin al je svesna da ce kurac da primi pre ili kasnije
Haha e nisam bio siguran ko će najviše da se buni kad izađe žreb, mada sam pretpostavio da je Coi najdublje uterano :) Zato sam i hteo da neko lice sa strane pravi turnir, ali niko nije zaludan kao ja niko niko kao ja.
Odoh i ja, čim ustanem, pojaviću se ovde
Hahah odlična definicija, i još me drži na leru sad kao sutra, ono taman sam bio rešen da ga primim neka neka sutra
Jednom sam mu uzeo lovca i pijuna a on meni 3 ili 4 pijuna jebem li ga i kaze brat pa kad imam pijuna a ti figuru zajeban sam kao znam dobro to a ovako kad imam dva ihaaaaj hahaha ja gledam jel me jebe ili sta
Al Faruk Aminu minus, pa sigurno da je minus kad ga Lenard čuva
Morao sam malo da me želja mine
Kao da te izvedu na giljotinu i klekneš i onda kao e batke aj sutra ćemo može li
Ne ne ti rasiris noge da ga mune a on ti kaze e aj pusis prvo malo xd
A sutra će da mi ga nabije iz prve ništa ono malo malo malo ooooop nego bam do balčaka da ne stignem ni da vrisnem aooo već me boli bulja a nije se ni primakao
Koliko sam se ja brate smorio kad sam mislio da ispadam u pretkolu hahaha jos mislio ono dusan1001 moja stara kurvica kad ono neki drugi dusan
Sutra ce biti odmoran ja se nadao sad da te ispuskari na brzinu pa da ga ja uhvatim da mu se spava da opet dodjem u finale pa dajte koga ocete
Inace lecki jaoj jaoj lecki pa sve favoriti u ovoj strani kostura a ti tamo ko hrvatska na svetskom ccc
Pa aj mozemo i sada, samo da instaliram aplikaciju na mobu, ne mogu da palim komp???
To to to ajde ajde xd
Nemoj da ides apofise ako se ne javi kilogram za par minuta zvacu ga telefonom da ga budim haha
Ne znam sta je tada bilo Trucu, ali znam da je ona prva sto smo odigrali bila jebacka
Bila odlicna, pratio sam i komentarisali smo na cetu sa strane samo smo pisali aooooo aoooo aoooo
Tu sam, nije Apo cava
Ali coa jeste izgleda hahahaha
Nego na koje vreme da igramo, malo 5 minuta?