Pa znate šta iskren da budem, lako može da se desi da ja pustim apofisa, tj. da napravimo baš neočekivano iznenađenje i da ne igram sa psetom, ipak je pseto on fire na na na na na na
Počela predsezona u nba, cepa se šah do duboko u noć, još da se vrati Armin da vaskrsne kladionicu i sve je po starom
Pa ti bezis sa crte kao da si grobar, rekoh ja.
Eeee armin boluje od tesko izlecive bolesti :( minut bez postova za palog brata (nekome i sina) :(
Šalu na stranu, ove protiv Apofisa je odigrao lepo, onu prvu na turniru ne zna ni on sam verovatno kako je prošao hahaha
A iskrslo mi ovo danas nisam znao jbg trebalo je da kažem ljudima e gospodo jebite si mater ja imam turnir danas aloooooo
Pa trebalo je sigurno da je trebalo
E samo mi ukratko objasnite kako se igra turnir, klasika ono odmah nokaut nema nekih svako sa svakim i sl?
Svakako ću iščitati za jedno sat vremena temu
Onu prvu sam samo cekao da mi pojede sve sto imam i gajbi kod mene da dodje pasulj iz frizidera da mi pojede jos mu free pijun na kraju reko sta se vrti ovaj covek daj samo da ne namestim sah a da mi nesto nebranjeno kad prc ode vreme italija jedan sut u okvir gola za 120 minuta i prolazak u 1/4 finale
A kurac kad meni treba 30 sekundi razmišljanja da shvatim šta je Ps hteo da kaže sa ovim minut bez postova za palog brata (nekome i sina) :(
Coa ja cu ti objasnim: cekamo da te odere apofis i ne igras vise kapiras?
Hahah kakvi ste vi doktori.
Pseto, ja sam samo mantrao, nemoj topom sah, nemoj topom sah, nemoj topom sah :D
Coa, sutra cemo, krenuo sam u krpe
Pa kapiram :(
Ma odma nokaut, crni si protiv Apofisa, do sad se čini mi se igralo 5min+3sek ali možete i da se dogovorite nešto drugo.
Hteli smo ovaj da završimo na brzinu, a odmah po završetku, napravićemo neku ligu, svako sa svakim pa nek se igra u nedogled
I on otisao da gleda seriju inace bi te odro sad casom pa da igramo on i ja
Moje učešće ovde je kao učešće zvezde u evrokupovima pre milojevića, ok, teške noge od priprema, okrećem se prvenstvu
A jbg sad me trtite a i treba kad nisam siguran u svoju genijalnost
Kad smo kod tih kvalifikacija LECKI TEBI SE OBRACAM zasto sam ja igrao pretkvalifikacije kao proslogodisnji finalista i ovogodisnji polufinalista minimum a ti i coa odma u cetvrtfinale?
Pa ja nisam ni video apofisov post gore šta je ovo čovek tu a ne digra pa ja mislim da je to diskvalifikacija e sad neka žiri odluči
Ali ja sam ozb video taj potez samo sto sam imao u glavi jos jedan ili dva posle toga(da jedem topa) i posto nisam znao sta bih posle reko ma aj poduplam topove dragi su mi nekako xd