★ Šahovski turnir Vukajlija 2018 ★

1. Ali ja sam ozb video taj potez samo sto sam imao u glavi jos jedan ili dva posle toga(da jedem topa) i posto nisam znao sta bih posle reko ma aj poduplam topove dragi su mi nekako xd

2. Pa znate šta iskren da budem, lako može da se desi da ja pustim apofisa, tj. da napravimo baš neočekivano iznenađenje i da ne igram sa psetom, ipak je pseto on fire na na na na na na

3. Počela predsezona u nba, cepa se šah do duboko u noć, još da se vrati Armin da vaskrsne kladionicu i sve je po starom

4. Pa ti bezis sa crte kao da si grobar, rekoh ja.

5. Eeee armin boluje od tesko izlecive bolesti :( minut bez postova za palog brata (nekome i sina) :(

6. Šalu na stranu, ove protiv Apofisa je odigrao lepo, onu prvu na turniru ne zna ni on sam verovatno kako je prošao hahaha

7. A iskrslo mi ovo danas nisam znao jbg trebalo je da kažem ljudima e gospodo jebite si mater ja imam turnir danas aloooooo

8. Pa trebalo je sigurno da je trebalo

9. E samo mi ukratko objasnite kako se igra turnir, klasika ono odmah nokaut nema nekih svako sa svakim i sl?

Svakako ću iščitati za jedno sat vremena temu

10. Onu prvu sam samo cekao da mi pojede sve sto imam i gajbi kod mene da dodje pasulj iz frizidera da mi pojede jos mu free pijun na kraju reko sta se vrti ovaj covek daj samo da ne namestim sah a da mi nesto nebranjeno kad prc ode vreme italija jedan sut u okvir gola za 120 minuta i prolazak u 1/4 finale

11. A kurac kad meni treba 30 sekundi razmišljanja da shvatim šta je Ps hteo da kaže sa ovim minut bez postova za palog brata (nekome i sina) :(

12. Coa ja cu ti objasnim: cekamo da te odere apofis i ne igras vise kapiras?

13. Hahah kakvi ste vi doktori.
    Pseto, ja sam samo mantrao, nemoj topom sah, nemoj topom sah, nemoj topom sah :D

Coa, sutra cemo, krenuo sam u krpe

14. Ma odma nokaut, crni si protiv Apofisa, do sad se čini mi se igralo 5min+3sek ali možete i da se dogovorite nešto drugo.

Hteli smo ovaj da završimo na brzinu, a odmah po završetku, napravićemo neku ligu, svako sa svakim pa nek se igra u nedogled

15. I on otisao da gleda seriju inace bi te odro sad casom pa da igramo on i ja

16. Moje učešće ovde je kao učešće zvezde u evrokupovima pre milojevića, ok, teške noge od priprema, okrećem se prvenstvu

17. A jbg sad me trtite a i treba kad nisam siguran u svoju genijalnost

18. Kad smo kod tih kvalifikacija LECKI TEBI SE OBRACAM zasto sam ja igrao pretkvalifikacije kao proslogodisnji finalista i ovogodisnji polufinalista minimum a ti i coa odma u cetvrtfinale?

19. Pa ja nisam ni video apofisov post gore šta je ovo čovek tu a ne digra pa ja mislim da je to diskvalifikacija e sad neka žiri odluči

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.