Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Kad me ti budeš plaćao, Tilmo, prenosiću:)
A ako oćeš učestvuj, ako nećeš nemoj. Napravi ti sajt za postere i reakcije, tipa, prvi neću doći da se registrujem.
Kaizenov je sajt samo tehnički, ovako je naš i ae se sprdamo ako može:)
Što si mi obrisao temu za takmičenja Liga Šampiona Vukajlije i Liga Mladih Talenata Vukajlije.. lopovi.. prokleto vam bilo svako moderatorsko takmičenje i proklet bio svako ko u njemu učestvuje
За шта су карте профе
https://mayankabhalla.files.wordpress.com/2016/05/fake_laughing.jpg?w=640
U zadnjih 24h imaš petnaestak definicija od kojih su tvoje 3-4, agilni je napisao 4-5 i to je to.
Kajzen ima dve opcije, da vrati postere i reakcije i zameri se vučiću. Organizuje takmičenje gde deli tablete za reakcije i lansira sajt u nebesa.
Ili da sajt pretvori u forum tipa ana.rs, ne sprdam se, ovde je forum jedini deo sajta koji je aktivan. Malo preuredi i to je to.
Defonicije su izumrele ko dajnosauri jbg.
Не нису изумрле не лупај
koji forum jebeni, mali mujo i bob rock se pokenjaše po svakoj temi jbt
...ili da organizuje takmičenje oktobar fest u definicijama lolek.
Lol, zamisli. Koja fora, e. Ovo bacanje prašine u oči ne bi upalilo ni kod Bohove sestričine
Thilmo, sve si ti u pravu...ali izgleda i da si autističan malo. Postera i reakcija više nema. Barem za sada. Njegov je sajt, njegove su pare. Da li bi ti lično platio da opet budu posteri i reakcije? Ne bi, naravno. Kapiram frustraciju što nemaš, omfg, "beneficije" od postera i reakcija - jbg, tuži kaizena ili, ono kao,idi sa sajta. Ja ovde pokušavam malo da nas okupim, zezamo se i to je sve. Da li će to dići posetu, popraviti brojke - i ne interesuje me. Vazda sam pravio takmicenja, i dalje ću. Učestvuj ako oćeš, ako nećeš - meni egal.
Kul je biti negativan i kenjati samo. Srdačan.
Haha hvala na razumevanju
Srdacan
Jel imaš neki primjer? Ako ima kvalitetnih mimova i zajebancija da zapratim koju
Dal se pominje uklanjanje postera zbog Vučića?!
Autocenzura klasicxna.
ne pominje se zbilja
Odistinski
Na vidim tilmo pomije Vučića pa se mislim dokle ce da ide...
A brate, šta da kažem...
Još nešto manje od 34h do početka lololo:)
хихиххи
F5