Prijava

Пошто видим да нема отворено овдје, желим чисто да покренем тему да видим ваша мишљења.

Можете на нету ископати шта је било и како је било, а ако желите све детаље имате на: http://slobodanvaskovic.blogspot.com/

Ако вам је ситуација "занимљива", чекајте пети октобар, свашта ће се десити.

Zavjera da se sruši Dodik. Koliko god da je i Dodik lopov itd. on je od trenutnih političara u RS najbolji jer zastupa srpske interese, i ako ga uspiju srušiti, mogli bi ozbiljno sranje nastati...

mujo, jel moguće da si ozbiljan?

Podrzavam njegovog oca a mocnike pravo u pakao, ionako ga murija i ubila koliko znam, uzas

Елем, укратко објашњено.
Момак је нестао, након скоро 7 дана нађен је, искасапљен. Потурена је прича да је надрогиран крао из неке куће и да се удавио док је бјежао, што први токсиколошки налази не показују уопште. На блогу можете видјети много нелогичности у подметнутој истрази, тако да. Изволите

У убиство је умјешан сам врх МУПА и државе, али се и даље ништа не рјешава иако су докази на овом блогу горе.

Podrzavam oca mocnike I dodika

Dodik moje interese zastupa? Idemooo!

Kakvo sranje može da se desi?

Mujo je uneo dasak svezine u ovaj forum

Evo krompir ako vidis ovo sta mujo pise pa ti si ok

Имате на Васковићевом блогу, који је иначе по мени говно од човјека, све у детаље написано и сликано.

Поставите се у ситуацију да ваше дјете проживи тако нешто, и да смо сви ми "дувачи и клошари" како је и сам мали назван могли овако завршити.

Дечко је ликвидиран, срамота ме што живим овдје што се тога тиче и да држава и даље сере о овоме.

Додикове изјаве су поготово хит за све ово.

А иначе његов отац ће направити велико срање петог октобра, зато што Додик нема муда да склони Лукача који изгледа има превелику моћ, и да испоручи одговорне људе.

Ja kad kazem da je mujo klasican glupander vi mi ne verujete

Sta ce biti petog okt?

Избори су седмог, отац од покојног момка - Давор, је давао разне рокове да се кривци изруче, кад нису испоштовали то рекао је да ће их сам "привући" правди.

Петог октобра је требао да буде велики скуп на Тргу Крајине, међутим, највећа глупост која је измишљена је та да се скуп није пријавио полицији па је попио цензуру.

Петог октобра су заказани завршни митинзи двије владајуће партије, СДС је своју отказао, СНСД није, воде се принципом не може нам нико ништа.

Иначе, Давор, иде на то да избора не буде, јер ово није ни држава па не требају ни избори, па немојте да вас изненади неко спаљивање, бацање бомбе и слично петог октобра.

Стеј тјунд

Pratim slucaj od pocetka. Bojim se da ce biti pojeo vuk magare.
Vaskovic je budaletina jedna. Msm da je lazni disident koji daje privid slobode govora, a sere u prazno bez ikakvih osnova. I da ga zato niko ni ne dira. Iznosi on neke mnogo ozbiljne optuzbe na tom blogu.
Idiotski je sto se ogradjuju od politike, jer ne mozes se ograditi od politike, a istovremeno tvrditi da su celnici institucija jedne zemlje ubili nekoga. Mada razumem sto su na klackalici sto se toga tice, jer lesinare mnogo oko slucaja.
Idiotski je sto ih narod vise ne podrzava.
Davor je nevidjeno pametan ispao koliko se pametan moze tu ispasti.
Sto se tice rusenja onog vola, red bi mu bio vise da sjase. Ali to ubistvo je cist pokazatelj koliko Dodo izduvao i kakav je njegov realan uticaj. U sustini drze ga za muda svi zivi. I Mujo ako vam je R. Srpska Dodik, treba vam bombu baciti odmah.

Е сад, још као неки чаршијски мотиви убиства:
-Претуко сина Жељке Цвијановић
-Нешто се успроставио нарко картелу, који овдје за дивно чудо за одговорне људе има начелнике Супова и Мупова, зато се ти инспектори и Лукач и толико штите.
-Провалио у неке бројке које откривају да је сам државни врх умјешан у нелегалну трговину оружјем.

Било како било, шта је права позадина нико не зна.
Али срамота је велика државе, и друштва да се крије да је један момак ликвидиран изгледа од стране самог врха полиције и државе, и да се то поред свих контрадикторности и објављених доказа и даље не рјешава.

cokula kolko te placa sds napisi

хахахахаха, нисам партијски опредјељен, али ми је СДС симпатичнији, традиционе де фамилија:Д

А не плаћа ме нико ништа, жао ми је момка, имао сам сличан случај у породици 2008. године кад ми је кум "склоњен" робом коју му је лично уручио начелник супа за ову регију:) и још се приде тиме хвалисао гдје је год стигао.

zubZeleni
cokula kolko te placa sds napisi

А сад нешто контам, боли и Додика и Вукоту курац за вукајлију лололо