Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Sta ocekujes, fiskalni racun da ti nadjem? To se ne moze naci ni za prethodne slucajeve, mnogo vecih ozbiljnijih drzava i politicara. I burek je u pitanju, nije krompirusa.
Realno, dobices i ti burek.
Naravno da se raspravljaju, nisu svi ko ti, neki ovde imaju dovoljno mozga da mogu da sastave prosto prosirenu recenicu i diskutuju s ljudima, ne mozes ti to da razumijes...
https://vukajlija.com/forum/teme/73635-pravda-za-davida?strana=8#post_3919671
hahah kaze mujo necu mnogo da zalazim u detalje i onda napise mozda i najduzi post u istoriji foruma
C moze se raspravljati sa ljudima koji imaju sposobnost da saslusaju druge i da ne koriste tu retoriku izvrtanja cinjenica. Ni pocemu se ne razlikujes od vucicevih i slobinih glasaca.
Tuzno da ima ljudi kao ti msm po svim ovim napacenim blakanskim drzavicama koji guraju svaku stoku koja je na vlasti. Budaletina klasicna cudi me da je iko posle tvoja prva tri posta pokusavao nesto da ti objasni.
Nemoj mi pisati kilometarski post,necu citati procitao sam tri strane tvojih govana gadim se sam sebi.
Teško će mu iko moći objasniti neke stvari, mujo je baš zatrovan pogrešnom idejom. Iskren da budem nikada nisam sreo nikoga slicnog muji, valjda se ne krecem u tim krugovima, ne znam..
Cak bi pomislio da je trol ali ne mozes ovoliko braniti trol spiku
Свиће људи моји, свиће! :)
AHAHAH a jebiga.
Tuzno da ima ljudi kao ti msm po svim ovim napacenim blakanskim drzavicama koji guraju svaku stoku koja je na vlasti. Budaletina klasicna cudi me da je iko posle tvoja prva tri posta pokusavao nesto da ti objasni
Saslusao sam ja svakoga, problem je sto osim mozda 1-2 posta, ostatak bio "kmee ubili coveku sina sad ce on da im se najebe keve" sto pokazuje da vecina ljudi ovde nema pojma kako politika funkcionise.
Pisao sam i ranije, vecina inteligentnih i visokoobrazovanih ljudi po RS takodje zastupa ovaj stav, a lelemudi sa Vukajlije se protive, jer su oni kao pametniji. I onda sam ja zatrovan "pogrešnom idejom" AHAHAH
2018. godina na Balkanu i ladno postoje ljudi koji misle da ovde moze da svane AHAHAHAHAHAHAHAHAH
Velikiblek thums up
Mujo, bas delujes kao neko ko se krece medju visokoobrazovanim ljudima. To je pohvalno svakako, ali ipak zivimo u demokratiji i mi niskoobrazovani smo vecina. I ne znam sto se toliko trudis plebsu da objasnis, valjda si vec shvatio da smo stoka i da nemamo kapacitete da shvatimo te tvoje mudre reci.
Zato što vi konstantno serete o tome, iako ni ne pratite političku scenu tamo, a i sudeći po većini objava ovde, ni ne razumijete kako politika izgleda u praksi u 21. vijeku, već se vodite onim "ako piše u novinama 100% je tačno". A serete o mojoj zemlji, ne o vašoj.
Dodik brani Repbliku Srpsku? Šta sve neću pročitati ovdje? Mujo, vidi se da si pulen Mladih Socijaldemokrata....pozdravio te Denis Šulić, inače veliki Srbin, predsjednik mladih SNSD-a.
Mi konstantno seremo, a 90 posto postova na temi A4 formata si to kucao. Haj decko nemojmo se saliti. Btw ako vec ne smemo da seremo o tvojoj zemlji, sta radis u Srbiji?? Msm nije u redu da ovde koristis benefite bratske R. Srpske, a nama ne dozvoljavas da komentarisemo istu.
Zaposli se u Informeru, odgovaras ideoloski, a znas sva slova dokazano, tako da si i dovoljno strucan.
Ne da je baš brani, samo je više brani nego što bi bilo ko od opozicije, i trenutno je od cijele političke scene u RS najmanji izdajnik i lopov. Napisao sam sve već ranije...
Imali negde da se kladi na izbore u rs ko ovde što bude kontam da je kvota skočila na Dodika posle tih protesta i kuraca pa da se iskoristi
MILORADE, VODI SRBE SVOJE. KAD SU S TOBOM NIKOG SE NE BOJE!
https://i.imgur.com/uA8XFP6.jpg
A klasicna zamena teza i birajte manje zlo. Ja sam govno, ali drugi su proliv.
Pa jebote ja sam mislila da to samo dokoni penzosi piju.
<3
Da, ja sam kucao, da probam da objasnim nešto svima koji seru, ali izgleda uzalud. I nije komentarisanje problem, nego proseravanje. Komentarisao sam i ja na temi o Kosovu, ali da se tamo javio neko sa Kosova sigurno mu ne bih pisao "e ti si glup ti ne znaš šta se kod tebe dešava, ja znam bolje iako nemam veze s tim" što je stav koji 90% vas na ovoj temi projektuje
Ne, 90 posto nas sa ove teme se samo slaze u jednoj stvari, a to je da si ti glup i prenaporan za citanje. Ostalo nismo previse ni razlagali.
Ovo glup smo mislili dok nisi objasnio vise puta da se druzis sa magistrima i doktorima nauka koji podrzavaju tvoje misljenje. Sad smatramo da si jako pametan. Znaci oprosti nam grehove nase.