Правда за Давида

1. a u pravu si. neka ostane.

paninaro nemoj da me razocaras, ocekivao sam sad da i ti bacis koju foricu i da pokusas da me prozivas, a sta je ovo. jesi mi dobar, jel sve u redu?

2. nema loka Mujo koliko god te sad trpali analno bez lubrikanta.

AHAHAH a ko me to "trpa"? Ti koja nisi imala argumente pa pocela da izmisljas stvari o meni ne bi li sebe uzdigla, i sad sama pises propale fore i sama se smijes na njih? Stvarno, necu moci spavati nocas koliko me "trpate"

3. Cek zar nisu propali pokusaji forica??
    Nemoj sad da menjas i da me zbunjujes.
    Pa pazi, nisi dobio ni sendvica ni bureka, gladan covek tesko spava. Evo kupicu ti ja Mujo, samo reci gde da posaljem.

4. ne citam to sto pises ali kapiram da je tvojih 50% postova. uzivaj, naci ce se neko ko ce ti odgovarati, ja prije neki dan, danas evo soja, sjutra neko treci...

5. Jesu, nego sta su, ja dobru foru cijenim, pa bila ona usmjerena na mene ili na nekog drugog. Jel Pezos, ili ko vec, ovde ranije napisao foru na moj racun, ali je bila dobra i mene je nasmijao, nit sam ga napao, nit sam ga spustao ili bilo sta takvo. Ali ovo tvoje je stvarno tuzno, imam teske transfere neprijatnosti

6. kosmopolita

evo mujo ja sam išla ko dijaspora da glasam za ivanića, pa ko živ ko mrtav

jel ti i on simpatican ko jeremic ili je razlog tvog glasanja za njega razumniji malo

7. uzivaj, naci ce se neko ko ce ti odgovarati, ja prije neki dan, danas evo soja, sjutra neko treci...

A nemoj tako lako odustajati, daj napisi bar malo kako vozis X6, nismo to culi ima 15 minuta?

8. Pa nemoj da odstupas od pocetne retorike Mujo, labavis tu naglo.
    U pravu je paninaro, sutra ce se vec neko drugi naci, ja sad moram ici.
    Budi mi pozdravljen.

9. jel ti i on simpatican ko jeremic ili je razlog tvog glasanja za njega razumniji malo

ako sam rekla da glasam za jeremića samo zato što je simpatičan, možda sam se našalila. verovatno sam na istoj temi objasnila ozbiljno zašto glasam za njega ( pominjala sam možda ono otkazivanje gostoprimstva crnogorskoj ambasadorki u noći kad je crna gora priznala kosovo, a jeremić je tad bio ministar inostranih poslova, potez kojim me kupio za svake sledeće izbore)

a ivanić je manje zlo od dodika

10. inače, jeremić i ivanić duvaju u istu tikvu, piju iz iste flaše što bi se reklo, kao vučić i dodik, tako da je moje glasanje u obe države logično

11. Šta ti je, kad otvorim temu gori lolololo

Dajte mi doprinos za ozivljavanje foruma. Inače ako koga šta zanima oko ovih izbora nek se javi u pvt, insajderske informacije lolololo

12. Volite tako da glasate za manje zlo

13. ahahah pa i on je simpatična debeljuca ovako

14. velikiblek
    Fascinantno zaista,kazem ovo u rl nisam vidjao obicno se zna partijska knjizica i udri. Ovo je nesto drugo.

pre 2 sata

Ovo sam pomislio vise puta

15. A sto sam mu zastao u grlu pa svima pise jebo tr post scriptum hahaha koji kurac pojavim se dva puta dnevno samo da konstatujem da je glup

16. A sto sam mu zastao u grlu pa svima pise jebo tr post scriptum hahaha koji kurac pojavim se dva puta dnevno samo da konstatujem da je glup

Zato sto sam kod tebe jedinog vidio taj nacin diskutovanja, gde potpuno ne pruzas nikakve argumente, izmisljas stvari o sagovorniku a onda ismevas to sto si izmislio, i jos koristis fore iz vrtica i "hahah" u pokusaju da se izdignes, dok tebe nisam upoznao mislio sam da takvo ponasanje izumre kod ljudi cim krenu u osnovnu skolu.

Govorim za ranije slucajeve inace, ovde ti moram priznati jako si malo jeo govna, u odnosu na to kako znas.

17. Lol koje je objašnjenje da države na Balkanu moraju imati za predsednika ili premijera osobu koja nije iz te države?

U Srbiji Vučić (Bosanac) i Brnabić (Hrvatica), evo sad u Bosni ako pobedi Dodik on je Slovak ili Rusin, šta beše već...

18. Ови што подржавају Додика никако да ми објасне зашто је решавање убиства угрожавање постојања Републике Сроске?

Изгледа да је ово одговор. Делимичан јер не пише који је мотив за убиство.
    https://slobodanvaskovic.blogspot.com/2018/10/darko-ilic-je-naredio-likvidaciju.html

David i Dragicevici uopste su im samo sredstvo za ostvarenje licnih politickih ciljeva. Rjesavanje ubistva ne ugrozava RS, ali obaranje Dodika ugrozava, jer od trenutnih politicara u RS, ostali su jos i gori od Dodika. Ako ovi izguraju svoju pricu i sruse ga, i dalje nece biti pravde za Davida (jer ih boli kurac, kao sto si ocigledno i sam svjestan), samo ce biti jos dodatna nepravda za sve Srbe u Bosni.

То сам извалио кад год сам питао ове Инавићеве да ли се знају имена осумњичених за убиство Давида, које Додик и Тужилаштво РС штите,
    они се праве да ниси видели птиање. Неки Недељко Панџа (не знам да ли му је то право име, знам да је на крв и на нож са неким Додиковим пуленом, Рајком Васићем) само једе говна и назива ме глупим Додиковим ботом, а билмез не одговара на просто питање. Изгледа да ни он неће против Дарка Илића и Дубравка Кременовића, можда му требају, ако његови дођу на власт, него само лаје против Додика.

Зато и мислим да опозиција Давора Драгићевића користи као панцир.

Znaci po tebi izgradnja grada ne koristi ljudima nikako, nema nikakve razlike zivio u selu nekom u pripizdini ili u izgradjenom gradu? Jel to pokusavas da kazes ili te ja ne razumijem?

Изградња путева, асфалтирање улица, сређивање тротоара, чишћење дивљих депонија, регулација речних токова у 21. веку је нешто што се подразумева, то је нешто што је више обавеза власти него њен успех.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.