Правда за Давида

1. сада је најбитније да сачувамо мир и стабилност

2. kakav mir i stabilnost kad je sve raspad :D
    mada hoce ih otjeraju sa trga i to je to

3. најјачи је овај лик што говори јесте сила вјероватно је читао оно што се писало о старворсу јуче

4. ко је додик а ко давор у старворсу запата

5. Kontam da je dodik cubaka a za davora nzm

6. Ej nimalo nisam ispratio to s davidom nemam pojma ništa.

7. Pa kao silovali ga i bacili u reku.

8. A ovi kažu da je bio peder i da se samoubio.

9. E sad roditelji forsiraju prvu varijantu.

10. aj tilmo ljušti kulen retardu

11. Samo sam video da se tipa sarajevo i mostar priključuju protestima u banjaluci, al to je naravno da bi se oslabio srpski uticaj i destabilisala rs. Sta ti je bure baruta, jedna smrt, i domino efekat kreće.

12. Коначно да се појединци сете да смо држава и да не може групица секташа насред трга главног града да сере и клевета по свакоме редом као чопор ирационалних примата. Коришћење убијене особе у сврху промовисања политичке странке и навлачење новчаног суфицита на рачун смрти исте треба да буде кажњиво законом. Први пут да у потпуности подржавам полицију у нечему. Затвор за Давора!

13. ja ne vjerujem šta čitam ovde

14. Nacionalisti OGRANICENI, nabijem i vas i Aliju i Milosevica i Dodika i Bakira i Sarajevo i Banjaluku i Federaciju i RS a boga mi i ovu nasu jadnu Bosnu i Hercegovinu u kojoj ZIVIM. JADNO

15. Nacionalisti OGRANICENI, nabijem i vas i Aliju i Milosevica i Dodika i Bakira i Sarajevo i Banjaluku i Federaciju i RS a boga mi i ovu nasu jadnu Bosnu i Hercegovinu u kojoj ZIVIM. JADNO,

16. Живјела Република Српска. Живјела Србија.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.